Mam pytanie co może byc powodem słabej mocy silnika ? Mialem problem z Katlizatorami ostatnio ..wymienilem je na nowe..jednak nie orginalene tylko jakies zamienniki . Polaczenie katalizatorow z tylnym wydechem rowniez nie zostalo dobrze zrobione i lekko mi przepuszcza na tym łaczeniu . W pierwszym tygodniu po wymianie Kat-ów samochod az chcial jezdzic , teraz jednak wszystko wrocilo do stanu sprzed wymiany katalizatorow. Dodam ,ze oleju mi nie ubywa ani stare katalizaotry nie byly zawalone olejem wiec wykluczam akcje zatkania katow olejem. Dodam jeszcze ,ze jak zalepilem sylikonem dziurki za katami to auto zaczelo jezdzic jakas lepiej . Bynajmiej, nie jestem pewien czy to jest przyczyna zlabosci mojego auta . Co jeszcze moze byc przyczyna takiego znaczenego oslabienia ? Ostanio jak wysiadam z auta i dotykam drzwi to mnie napierdziela cos jakby bylo przebicie gdzies..albo ja sie tak elktryzuje w srodku..Wiem ,ze bedziecie chcieli zebym wrzucil loga z VAG-a ale nie mam dostepu do VAG-a , prosze jedynie o kilka mozliwych przyczyn osłąbienia niuni...
Dzieki Chlopaki

Ciachu