Zwracam się do was z problemem mojej Audi. Sprawa wygląda tak, że podczas jazdy wyskoczył mi błąd, którego zdjęcie wrzuciłem pod tekstem. Dojechałem do pracy odczekałem odpowiedni czas i sprawdziłem poziom oleju co się okazało jest on w porządku, gdyż dwa tygodnie wcześniej był wymieniany olej i nic nie ubyło. I teraz moje pytanie brzmi, czy jest to czujnik poziomu oleju znajdujący się na misce olejowej czy jest to inna przyczyna? Czekam na wasze pomysły i rady. Pozdrawiam.
[A6 C5 1.8T] Kontrolka na FIS'ie
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dominik
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AWT 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
[A6 C5 1.8T] Kontrolka na FIS'ie
Witam wszystkich forumowiczów jak i zajawkowiczów Audioli.
Zwracam się do was z problemem mojej Audi. Sprawa wygląda tak, że podczas jazdy wyskoczył mi błąd, którego zdjęcie wrzuciłem pod tekstem. Dojechałem do pracy odczekałem odpowiedni czas i sprawdziłem poziom oleju co się okazało jest on w porządku, gdyż dwa tygodnie wcześniej był wymieniany olej i nic nie ubyło. I teraz moje pytanie brzmi, czy jest to czujnik poziomu oleju znajdujący się na misce olejowej czy jest to inna przyczyna? Czekam na wasze pomysły i rady. Pozdrawiam.
![Obrazek]()
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2018, 14:00 przez dominik97n, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dominik
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AWT 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna