profiles/12905.htm
Niestety, ale jak ktoś dzwoni i przez 2 minuty opowiada o koledze szwagra bracie i o tym że jakiś warsztat czegoś nie potrafi to trzeba przyspieszyć rozmowęTroniusz pisze:Hej!
Witam. Dziękuję za info. Przydało się. Faktycznie, dowiedziałem się, że z tym monochromatycznym 2G nic nie zrobię. Zamiana na kolorowy kosztowałaby 2500 PLN. Nie znam żadnych szczegółów (co to byłby za typ i jakie zyskałbym funkcje oraz możliwości) ponieważ mój rozmówca i ewentualny wykonawca był bardzo niecierpliwy w rozmowie telefonicznej (chyba nie miał czasu). Troszkę to mało wiedzy, zważywszy na to, iż nie chodzi tu o 250 zł … tylko o 2,5 tysiąca. Za takie pieniądze ja osobiście nie traktowałbym potencjalnego klienta jak natręta, ale co tam... zawsze to jakieś dodatkowe życiowe doświadczenie...![]()
Pozostało mi tylko zbierać kasę i dowiedzieć się czegoś więcej odnośnie uzyskania ewentualnych nowych możliwości tej inwestycji. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie i pomoc
Nie opowiadałem nic "o tym, że jakiś warsztat czegoś nie potrafi". Widać jak słuchałeś, bo z tej rozmowy zapamiętałeś tylko słowo "warsztat". Nie przekręcaj pan i nie dokładaj. Pewnie nastawiłeś się, że będę używał profesjonalnych nazw oraz fachowych zwrotów i dlatego nic nie zrozumiałeś. Szanuję ludzi, którzy mają jakąś wiedzę na dany temat, ale tylko tych, którzy oprócz tego mają klasę. Mało, że zachowałeś się pan po chamsku przerywając mi co kilka sekund i licząc je oraz wypominając ile to już sekund minęło, to na dodatek obrażasz mnie tu na forum robiąc ze mnie kompletnego idiotę. Może jestem głupi, ale nie aż tak jak to opisujesz. Mimo wszystko bardzo mi pomogłeś. Pozdrów brata szwagra i jego kolegę. Miłego dzionka życzęshaqal pisze:Niestety, ale jak ktoś dzwoni i przez 2 minuty opowiada o koledze szwagra bracie i o tym że jakiś warsztat czegoś nie potrafi to trzeba przyspieszyć rozmowę
Po 1 to masz mib2, a po 2 to nie ten dział. Ty masz a6 c7 a temat dotyczy a6 c6.