KODOWANIE KLUCZYKA
KODOWANIE KLUCZYKA
WITAM . Mam problem z zakodowaniem kluczyka . Mam dwa orginalne kluczyki , jeden uzywam caly czas i dziala bez problemu czyli zamyka , otwiera drzwi i domyka oraz uchyla okana. drugi kluczyk nie urzwany po wymianie baterji nie domyka i nie uchyla okien .. Jak bylo przed wymiana baterji to nie wiem nie sprawdzalem . Szukalem na necie jakis sposobow z programowaniem za pomoca drugiego kluczyka ale nie pomoglo. Prosze o pomoc i przepraszam za pisownie ale nie mam polskich znakow 

ja w a4 b7 miałem taki przydadek, że jak pilot nie działał to równo z wkładaniem i przekręcaniem kluczyka nacisnąłem przycisk otwierania na pilocie i po tym jak wyciągnąłem ze stacyjki pilot już normalnie działał
[ Dodano: 2018-08-18, 14:14 ]
Ja mam teraz większy problem ,bo wyprałem kluczyk i teraz po wysuszeniu pilot tylko zamyka auto obojętnie jaki przycisk nacisnę .
czy da to się naprawić czy może mam kupić używke klucz o częstotliwości 868mhz i go wkodować ?
[ Dodano: 2018-08-18, 14:14 ]
Ja mam teraz większy problem ,bo wyprałem kluczyk i teraz po wysuszeniu pilot tylko zamyka auto obojętnie jaki przycisk nacisnę .
czy da to się naprawić czy może mam kupić używke klucz o częstotliwości 868mhz i go wkodować ?