Brak reakcji na pokrętło nawigacji
Brak reakcji na pokrętło nawigacji
Witam, trafił mi się sprowadzany pacjent Audi A6 C6 z silnikiem 3.2V6. Problem jest taki że nie działa główne pokrętło na panelu środkowym, ani w lewo ani w prawo, przyciskając zatwierdza daną opcję, z tym również jest związany problem podświetlenia przycisków również na tym panelu. Po wciśnięciu przycisku, SETUP/RADIO/NAVIGACJA itp podświetlenie, mruga/jarzy się nie równomiernie. Po dołączeniu komputera nie pokazuje żadnych błędów związanych z głównym panelem, bardzo prosze o pomoc :< nawet i odpłatnie
Witam, panel cały to koszt ok 400zł, zamówię, a jak nie bedzie to jego usterka, ciężko potem kase odzyskać od klienta, może jakby samo pokrętło nie działało to może bym w to uwierzył, ale do tego jeszcze te przyciski tak mrugają ? mam wątpliwości
[ Dodano: 2018-07-09, 17:20 ]
czy jest ktoś mi wstanie sprawdzić jakie numery podejdą do tego sterownika ? Moj jest aktualny 4F1919611M, na internecie są sporo tansze z innymi oznaczeniami, czy podejdą ?
[ Dodano: 2018-07-09, 17:20 ]
czy jest ktoś mi wstanie sprawdzić jakie numery podejdą do tego sterownika ? Moj jest aktualny 4F1919611M, na internecie są sporo tansze z innymi oznaczeniami, czy podejdą ?