Witam. Mam problem z bluetooth. Telefon się łączy, jak ktoś do mnie dzwoni to wysiwetla się kto dzwoni, odbieram i dzwięk rozmówcy słyszę w słuchawce a nie glosnikach telefonu.
Zaznaczę że gdy pierwszy raz się połączyłem to działało to normalnie przy pierwszym połączeniu, później juz tylko byl dzwonek i po odebraniiu dzwiek byl w telefonie nie w głosnikach samochodu.
bluetooth łączy się z telefonem lecz dzwiek jest w telefonie
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: darek
- Rocznik: 2003
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Hej,
A jaki masz telefon i czy problem rozwiązałeś???
Ja u siebie mam problem taki sam jak Ty, mam nową nokię 6.1 z androidem 8.1 nie ma kontaktów nie pokazuje zasięgu i tak jak u Ciebie po odebraniu telefonu z kierownicy muszę wziąć telefon do ucha nie ma dźwięku z MMI
Odgrzeję starego kotleta:)
Powyżej w poście nic się nie zmieniło nadal lipa, ale moje pytanie dotyczy teraz samego modułu, u mnie jest moduł z 2004 roku z indeksem B (4E0 910 336 B), wtedy można powiedzieć bt raczkował i nie było smartfonów, na portalach aukcyjnych widać moduły z indeksem K z 2008, jak myślicie jest tam już poprawiona opcja bt, czy będzie się łączył z nowszym modułem powyższy telefon???
A jaki masz telefon i czy problem rozwiązałeś???
Ja u siebie mam problem taki sam jak Ty, mam nową nokię 6.1 z androidem 8.1 nie ma kontaktów nie pokazuje zasięgu i tak jak u Ciebie po odebraniu telefonu z kierownicy muszę wziąć telefon do ucha nie ma dźwięku z MMI

Odgrzeję starego kotleta:)
Powyżej w poście nic się nie zmieniło nadal lipa, ale moje pytanie dotyczy teraz samego modułu, u mnie jest moduł z 2004 roku z indeksem B (4E0 910 336 B), wtedy można powiedzieć bt raczkował i nie było smartfonów, na portalach aukcyjnych widać moduły z indeksem K z 2008, jak myślicie jest tam już poprawiona opcja bt, czy będzie się łączył z nowszym modułem powyższy telefon???
spalanie LPG 11,5/100km