Oni są śmieszni .
Jeżeli zderzak jest pęknięty , muszą zapłacić jak za nowy z półki ASO , jeżeli reflektor ma urwane uchwyty to mają dwa wyjścia : albo zapłacą za obudowę reflektora - tę czarną tylną - jeżeli występuje jako część zamienna - to jest pierwsze rozwiązanie .
Albo powinni zapłacić za jeden cały , jak nie dwa - i cena też salonowa . A za dwa dlatego , że ten nowy będzie miał inna poświatę niż ten używany .
Błotnik do wymiany , nie mają prawa go naprawiać . Wszystkie urwane spinki do wymiany .
Żeby ustalić co piszczy pod maską jedź do mechanika , bierz ze sobą rzeczoznawcę samochodowego z PZM , że to z takiej i takiej przyczyny , z tytułu kolizji .
To co Ci chcą wypłacić to pic na wodę m ja tyle w sumie dostałem za stłuczkę tył w a6 c5 z 99 roku . Twoje realne odszkodowanie to nawet i 20 tyś , bo wszystko musi być na częściach aso . Idź do salonu aso audi , niech gość Ci wydrukuje na kwicie , gdzie będą Twoje dane osobowe , i vin auta zestawienie części uszkodzonych z cenami brutto m netto , i wyślij to do ubezpieczalni . Nie mają prawa tego podważyć , ja tak zrobiłem i dostałem 6.500 zł gdzie auto naprawiłem za hmm 700 zł .
Tutaj masz link do mojego wątku , poczytaj i wyciągnij wnioski . Jesteś w stanie sam to wygrać , nie tracąc kasy na firmę zewnętrzną . jak trzeba to ja , czy chłopaki z forum Ci pomogą . Ja już wiem jak z nimi gadać , a i ważna rzecz. Nie podawaj nr konta do przelewu , bo ci tę sumę przeleją . ... i się będziesz bujał z odwołaniami do usra nej śmierci
a6-c5-99-kombi-stluczka-tyl-vt83944.htm
powodzenia