Witam mam ten sam problem co koledzy, lusterka przy odpalaniu idą na maxa do przodu.
Nie mam zbytnich zdolności manualnych i chciałem zapytać czy trzeba rozbierać drzwi żeby dostać się do wnętrza lusterka, może ktoś posiada jakieś dokładne zdjęcia jak to wygląda??
składane / rozkładane lusterka
-
- Forum Audi A6 / A7
Wariujące skadanie lusterek raz działają, raz nie pomocy
Witam uprzejmie wszystkich
Mam taki problem od jakiegoś czasu lusterka nie zawsze się rozkładają lub składają np odpalam auto gdy mam złożone i brak reakcji lub coś zabrzęczy, lub czasem od kierowcy sie rozłoży od pasażera nie. Raz nagle potem już działają i tak to wygląda. Kolega z forum mateusz podpinał mi vcds jakieś błędy były ale robiliśmy test lusterek w vcds i działały. Proszę kogoś o pomoc co jest tego powodem?
Pozdrawiam
[ Komentarz dodany przez: mat1324: 2018-06-09, 19:26 ]
Post przeniosłem do tego tematu
.
[ Dodano: 2018-06-09, 21:32 ]
Ktoś zna problem?
Mam taki problem od jakiegoś czasu lusterka nie zawsze się rozkładają lub składają np odpalam auto gdy mam złożone i brak reakcji lub coś zabrzęczy, lub czasem od kierowcy sie rozłoży od pasażera nie. Raz nagle potem już działają i tak to wygląda. Kolega z forum mateusz podpinał mi vcds jakieś błędy były ale robiliśmy test lusterek w vcds i działały. Proszę kogoś o pomoc co jest tego powodem?
Pozdrawiam
[ Komentarz dodany przez: mat1324: 2018-06-09, 19:26 ]
Post przeniosłem do tego tematu

[ Dodano: 2018-06-09, 21:32 ]
Ktoś zna problem?