[ a6 avant 2.6 v6 c4 ] silnik nieodpala
witam kupiłem samochód wszystko pięknie ładnie postawiłem na noc rano odpalam i nic, rozrusznik kręci paliwo jest a silnik niezapala , co mogło tak nagle się stać pozdrawiam
witam pompuje slysze że pod siedzeniem coś sie dzieje, ale pewnosći nie mam stukałem deliktanie w ak od spodu ale nic sie nie zmieniało
dzięki bardzo, narazie ucze sie poruszać po forum więc jak znajde bede próbował działac według wskazówek, może akurat jeszcze pójde spróbuje postukać w bak, aha czy mam komputer i gdzie sie znajduje dzięki
[ Dodano: 2009-04-03, 21:01 ]
dzięki slavi16 za wskazówki a teraz musze do wyrka bo na 4 rano trzeba wstać do pracy pozdrawiam
[ Dodano: 2009-04-03, 22:50 ]
udało sie ustalić przyczynę, więc tak jak podpowiedział kolega pompa paliwa, dostalem sie do niej od środka zdrowe pukanie pomogło na jakiś czas pewnie, więc coś poszukam nowego pozdrawiam i dzięks
[ Dodano: 2009-04-03, 21:01 ]
dzięki slavi16 za wskazówki a teraz musze do wyrka bo na 4 rano trzeba wstać do pracy pozdrawiam
[ Dodano: 2009-04-03, 22:50 ]
udało sie ustalić przyczynę, więc tak jak podpowiedział kolega pompa paliwa, dostalem sie do niej od środka zdrowe pukanie pomogło na jakiś czas pewnie, więc coś poszukam nowego pozdrawiam i dzięks
we wtorek jade do zaprzyjaznionego pana Andrzeja wymienie co trzeba, mam pytanko czy można coś przeczyścic w pompie lub w jakiś sposób ja reaktywować, żeby chociaż dojechać do mechanika, wczoraj udalo mi sie na chwile przywrócić do życia stukając w pompe rano niestety to samo nie chodzi pozdro
- gregorklinski
- Forum Audi A6 / A7
- adsense1234
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: adsense
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel