Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Wymiana Sterownika Komfortu

Elektryka
yarowsc
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Jarek
Rocznik: 2016
Moje auto: A6 C7
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 TDI 326KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: yarowsc » 11 maja 2018, 16:14

kolego "Denix125", bez urazy, ale Ty nie masz pojęcia o czym piszesz i co chcesz zrobić

shaqal
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: hmm?
Rocznik: 2021
Moje auto: Inne
Nadwozie: Inne
Silnik: 4.2 360KM
Napęd: Brak
Skrzynia: Brak
Paliwo: Brak
Kontakt:

Post autor: shaqal » 11 maja 2018, 16:19

yarowsc pisze:kolego "Denix125", bez urazy, ale Ty nie masz pojęcia o czym piszesz i co chcesz zrobić
Ja czekam na post : nie moge odpalić auta, co zrobić? :D

Denix125
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Denix125 » 11 maja 2018, 17:35

A co was tak boli ten temat, że z taką zawiścią oczekujecie mojej porażki? Być może tak będzie.
Czy może zbyt niebezpiecznie zbliżyłem się do "ujawnienia tajemnicy" skutecznej wymiany BCM - SAMEMU?
Rozumiem was - doposażacie auta. A tu ludzie wysypują się jak zakodować to, tamto, owamto... A teraz może i "komfort". Grunt się pali pod nogami, żeby nie powiedzieć że d....sko?

Nie ważne. Nie chcecie pomóc - bez łaski.
Jeśli znajdę skuteczne rozwiązanie, na pewno je tutaj przedstawię.. a kudły sobie rwijcie

Pozdrawiam szanowne forum i życzę udanego weekendu.

VAGPatrick
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: VAGPatrick » 11 maja 2018, 17:56

Tutaj nie chodzi o to że ktoś oczekuje twojej porażki. Tylko staramy się cię ostrzec jakie konsekwencje niosą za sobą takie zabiegi bez wiedzy w temacie. Bardzo fajnie że szukasz rozwiązań i chcesz sobie poradzić z tematem samemu. Do pochwały.

Wracając do mojej osoby która ci wyraźnie tutaj nie pasuje czego osobiście nie rozumiem. Nie jestem osobą która wdaje się w jakieś przepychanki słowne. Raczej staram się zawsze dogadać z innym. Nawet dałem ci numer telefonu żebyśmy sobie pogadali. Wtedy ci wytłumaczę dlaczego nie mogę ci pomóc. Jeżeli chcesz znać odpowiedz na wszystkie twoje pytania to zadzwoń ja zawsze chętnie pogadam i poznam kogoś z kim można się doświadczeniami podzielić.

Chciał bym żebyś zrozumiał że prowadzę działalność zajmującą sie elektroniką pojazdową, posiadam bardzo dużo różnego rodzaju uprawnień aby wykonywać naprawy samochodów na poziomie serwisu autoryzowanego. Jak chcesz się dowiedzieć coś więcej to zadzwoń i pogadamy.
A6 C6 3.0T 433KM/550NM Było.
A6 C7 2.0 TDI 215KM/450NM Było.
A7 3.0 TDI 307KM/644NM Jest!
PP AUTO CENTER
Doposażanie|Tuning|Hamownia

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C7 (2011-2018)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja