witam
zakupiłem radyjko concert2 do mojej audi rok 97, więc co za tym idzie dokupić musiałem adapter can-bus;wlączyłem kable zasilające ( + and - ) i wzbudzający bo tylko takie były we wtyku iso przy adapterze can i fajno bo gra, ale z głębi autka w oryginalnej wtyce iso jest jeszcze kilka kabli
no i pytanko
jak powlączać te kable i czy w ogóle jest to potrzebne????
dodam że z tyłu w schowku jest wzmacniacz który fajnie by było jakby zagrał i włączył też głośniki z tyłu bo przednie grają ale to z wtyczki iso bezpośrednio z radia.
pomocy, help czy jest jakaś szansa żeby zagrał też tył ze wzmacznaiaczem-subwoferem??
jeśli tak to jak to podłączyć???
[a6 c5] wtyczka iso przy can
- adamek-adam
- Forum Audi A6 / A7
[a6 c5] wtyczka iso przy can
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2009, 21:17 przez adamek-adam, łącznie zmieniany 2 razy.
- adamek-adam
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
kolego jesli chcesz zeby działały Ci tylnie głośniki oraz subwofer powinieneś zakupić coś takiego i będzie wszystko ok. chyba że wolisz samemu pomajstrować
http://www.allegro.pl/item593689006_aud ... ontaz.html
http://www.allegro.pl/item593689006_aud ... ontaz.html
- adamek-adam
- Forum Audi A6 / A7
NO WÂŁAÂŚNIE piternet13 NIE A TYM PROBLEM.
ADAPTER KTÓRY PRZEDSTAWIÂŁEÂŚ SÂŁUÂŻY DO PODÂŁÂĄCZENIE NIEORYGINALNEGO RADIA, NP. PIONKA LUB JVC, A U MNIE JEST TAKKI PROBLEM ÂŻE ZAKUPIÂŁEM CONCERTA 2 I NIE MAM MOZLIWOÂŚCI PODÂŁÂĄCZENIA TYLNYCH GÂŁOÂŚNIKÓW!!!!
MYÂŚLę ZE PROBLEM LEÂŻY W TYM ÂŻE KTOÂŚ POGRZEBAÂŁ SOBIE W INSTALACJI A DOKÂŁADNIEJ W ZÓÂŁTEJ KOSTCE KTÓRA WCHODZI W MAÂŁE ISO!!!
NO I TU JEST PROBLEM!
MOÂŻE SPOTKAÂŁ SIE KTOÂŚ KIEDYÂŚ U SIEBIE Z TYM BO SZKODA ÂŻEBY NIC NIE ZAGRAÂŁO SKORO SPRZęCIK JUÂŻ JEST!!1
PLIS POMOCY!
ADAPTER KTÓRY PRZEDSTAWIÂŁEÂŚ SÂŁUÂŻY DO PODÂŁÂĄCZENIE NIEORYGINALNEGO RADIA, NP. PIONKA LUB JVC, A U MNIE JEST TAKKI PROBLEM ÂŻE ZAKUPIÂŁEM CONCERTA 2 I NIE MAM MOZLIWOÂŚCI PODÂŁÂĄCZENIA TYLNYCH GÂŁOÂŚNIKÓW!!!!
MYÂŚLę ZE PROBLEM LEÂŻY W TYM ÂŻE KTOÂŚ POGRZEBAÂŁ SOBIE W INSTALACJI A DOKÂŁADNIEJ W ZÓÂŁTEJ KOSTCE KTÓRA WCHODZI W MAÂŁE ISO!!!
NO I TU JEST PROBLEM!
MOÂŻE SPOTKAÂŁ SIE KTOÂŚ KIEDYÂŚ U SIEBIE Z TYM BO SZKODA ÂŻEBY NIC NIE ZAGRAÂŁO SKORO SPRZęCIK JUÂŻ JEST!!1
PLIS POMOCY!
- adamek-adam
- Forum Audi A6 / A7