Witam. Czy ktoś w swojej A6 ma na tyle mocne W5W ledowe że używa ich jako do jazdy dziennej? Mam jakieś chińczyki i o ile w nocy wyglądają w porządku to w dzień ich nie widać. Pytam, bo włączając tylko światła postojowe i jeżdżąc w dzień co chwilkę ktoś mi mryga o światła :P Czy ma ktoś może u siebie i może polecić takie postojówki które mogą śmiało robić za do jazdy dziennej? Lub wysłać link do jakiejś aukcji czy coś?
Pozdrawiam.
Żarówki W5W Led - Poszukuję mocnych żarówek.
Żarówki W5W Led - Poszukuję mocnych żarówek.
Był - VW Passat B5 1.8T,
Było - Audi A4 B6 1.8T,
Jest - Audi A6 C5 2.7 BiTurbo quattro,
Jest - Hyundai Galloper 2.5 TD.
Było - Audi A4 B6 1.8T,
No właśnie mam ksenony, pytam po prostu z ciekawości, więc jeśli nie wnosicie nic do tematu to się nie wypowiadajcie.mat1324 pisze:Rozumiem, gdy ktoś ma ksenony, ale przy zwykłych żarówkach nie ma znaczącej różnicy.
Był - VW Passat B5 1.8T,
Było - Audi A4 B6 1.8T,
Było - Audi A4 B6 1.8T,
- kiler22
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 AGA 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
jak ktokolwiek ma się odnieść poważnie do takiego tematuEmpirator pisze: No właśnie mam ksenony, pytam po prostu z ciekawości, więc jeśli nie wnosicie nic do tematu to się nie wypowiadajcie.

jak można normalnie potraktować kogoś kto chce jeździć na postojówkach zamiast na zwykłych światłach i liczy że będzie mądrzejszy do innych przez założenie extra super mocnego światła
gdybyś uważał w szkole podstawowej na lekcji fizyki w dziale optyka to wiedziałbyś że w takim miejscu w którym jest żarówka postojowego wsadzenie nawet super hiper mocnej żarówki nie da dobrego światła
najrozsądniejszym będzie kupienie dziennych świateł ( byle nie najtańszych chińskich za 39.99

Nie chcę zakładać świateł do jazdy dziennej bo uważam że szpecą auto. Ponadto tylko pytam wiec nie spinajcie się tak.. Tak czy inaczej skoro żadna żarówka nie spełni wymagań to będę jeździł na ksenonach.
Mati a dlaczego miałbym Ci tego nie powiedzieć? Bo jesteś fighterem UFC czy masz 2m w szerz i wzdłuż
?
Temat do zamknięcia
Mati a dlaczego miałbym Ci tego nie powiedzieć? Bo jesteś fighterem UFC czy masz 2m w szerz i wzdłuż

Temat do zamknięcia

Był - VW Passat B5 1.8T,
Było - Audi A4 B6 1.8T,
Było - Audi A4 B6 1.8T,
- repek92
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2003
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Żenada....Empirator pisze:Nie chcę zakładać świateł do jazdy dziennej bo uważam że szpecą auto. Ponadto tylko pytam wiec nie spinajcie się tak.. Tak czy inaczej skoro żadna żarówka nie spełni wymagań to będę jeździł na ksenonach.
Mati a dlaczego miałbym Ci tego nie powiedzieć? Bo jesteś fighterem UFC czy masz 2m w szerz i wzdłuż?
Temat do zamknięcia
Lektorzy, nagrania: multifonika.net