Aktualizacja mmi/map
Aktualizacja mmi/map
Witam, tak jak w temacie. Dysponuje jakiś forumowicz tutorialem jakimś oraz linkami jak zrobić upgrade mmi oraz map? Navi 3g plus. Pozdrawiam
- damos
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damos
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
Kolego... tu masz wszystko: mmi-3g-i-3gp-hdd-6224-2016-audi-mmi3g-h ... t70946.htm
Witam wazystki
uzytkownikow
jestem alex mam taki pytanko do kogos kto bedzie w temacie i moze mi pomoze potrzebuje nowsze aktualizacje mmi i mapy do mojego audi a6 c7 3.0tdi czy ktos moglby mi pomuc to ogarnac bylbym wdzieczny do zobaczenia i pozdrawiam wszystkich i tych ktorzy mogli na was liczyc i dzieki wam pozbyli sie jakis kolwiek problemow w swoich samochodach czesc i pozdrawiam 
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)

aleks
Prośba o pomoc - aktualizacja map
Witam, prosze o pomoc chcialbym zaktualizowac mapy w mojej fabrycznej nawigacji ale nie wiem jak sie do tego zabrac.
Wersja mediów:
HR+R_EU_AU_P0770
wersja bazy danych nawigacyjnychh
8R0060884BK ECE 6.17.3
Czy mozna gdzies kupic online aktualizacje czy musze udac sie do serwisu Audi.
Przy okazji czy ktos moze mi powiedziec jaka wersje MMI posiadamy w aucie. Dzieki.
[ Dodano: 2018-05-11, 23:32 ]
dzieki za przeniesienie w inny watek ale nie chce nic "piracić", chomikowac i "zbrickować" sobie komputera multimediów prośba o podpowiedz.. czy to sie robi online - kupuje sie jakis plik/plyte gdzies czy musze jechac do audi po SD ?
Wersja mediów:
HR+R_EU_AU_P0770
8R0060884BK ECE 6.17.3
Przy okazji czy ktos moze mi powiedziec jaka wersje MMI posiadamy w aucie. Dzieki.
dzieki za przeniesienie w inny watek ale nie chce nic "piracić", chomikowac i "zbrickować" sobie komputera multimediów prośba o podpowiedz.. czy to sie robi online - kupuje sie jakis plik/plyte gdzies czy musze jechac do audi po SD ?
Re: Prośba o pomoc - aktualizacja map
Chyba tylko serwismica6 pisze:Witam, prosze o pomoc chcialbym zaktualizowac mapy w mojej fabrycznej nawigacji ale nie wiem jak sie do tego zabrac.
Wersja mediów:
HR+R_EU_AU_P0770
8R0060884BK ECE 6.17.3
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Bartosz
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
Utknąłem...Pomózcie..
Rok temu zrobiłem pierwsża aktualizację mam i firmware i było ok.
Teraz przy pomocy kolegi Retna i z jego plikami ( bez aktualizacji softu) wgrałem nowe mapy..Szybko o dziwo poszło..Wczesniej usunąłem stare mapy, skasowałem partycję itp...Teraz nie moge ich zainicjalizowac...Gdy wgrywałem aktywator to był komunikat że aktyewaotr jest już wgrany. Domniemuję że z poprzedniej wersji ale jakim cudem jak kasowałem partycję HDD??...Ściągnąłem deaktyewator KELFO i dokonałem deaktywacj..komunikat że było ok...Od nowa wgywam aktywator i znów to samo : komunikat że mam już aktywator zainstalowany...inną wersję? W efekcie nie mogę zainicjowac nawigacji... Pomózcie co robić. Pozdrawiam.
Rok temu zrobiłem pierwsża aktualizację mam i firmware i było ok.
Teraz przy pomocy kolegi Retna i z jego plikami ( bez aktualizacji softu) wgrałem nowe mapy..Szybko o dziwo poszło..Wczesniej usunąłem stare mapy, skasowałem partycję itp...Teraz nie moge ich zainicjalizowac...Gdy wgrywałem aktywator to był komunikat że aktyewaotr jest już wgrany. Domniemuję że z poprzedniej wersji ale jakim cudem jak kasowałem partycję HDD??...Ściągnąłem deaktyewator KELFO i dokonałem deaktywacj..komunikat że było ok...Od nowa wgywam aktywator i znów to samo : komunikat że mam już aktywator zainstalowany...inną wersję? W efekcie nie mogę zainicjowac nawigacji... Pomózcie co robić. Pozdrawiam.