A6 C7 - Aktywacja smartphone interface
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Edgar
- Rocznik: 2019
- Moje auto: RS6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 333KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Wysłałem PW tylko nie wiem czy doszła bo mam ją w skrzynce w katalogu do wysłania a nie w wysłanych ,o co chodzi z tymi wiadomościamiNaviTronic pisze:Tak można aktywować - odezwij sie na PW

Ostatnio zmieniony 02 kwie 2018, 14:04 przez wallace, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pieterb
- Administrator
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A4 B7
- Silnik: 1.8T 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
[center]Panowie napiszę jeszcze raz - z pw jest wszystko ok.
Jeśli dana osoba odczyta wiadomość na pw wówczas wiadomość ląduje w wysłanych a jeśli dana osoba nie oczytała to oczekuje w do wysłania do momentu aż zostanie odczytana.[/center]
Jeśli dana osoba odczyta wiadomość na pw wówczas wiadomość ląduje w wysłanych a jeśli dana osoba nie oczytała to oczekuje w do wysłania do momentu aż zostanie odczytana.[/center]
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach - pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Zanim coś tu napiszesz!
Zanim coś tu napiszesz!
Witam. Czy ktoś mógłby mi pomóc w połączeniu się telefonu z systemem android?
Aktywowałem Audi smartphone interface jednak za żadne skarby nie chce mi wyłapać telefonu z Androidem.
Telefon to Samsung Galaxy S8.
Iphone 7 normalnie się połączył od razu jak tylko wywołuje się siri.
Ściągałem różne wersje Android Auto jednak wszystko działa tylko na telefonie auto nie wyłapuje telefonu i nic się nie zmienia.
Auto to C7 z 2016 roku.
Pozdrawiam
Aktywowałem Audi smartphone interface jednak za żadne skarby nie chce mi wyłapać telefonu z Androidem.
Ściągałem różne wersje Android Auto jednak wszystko działa tylko na telefonie auto nie wyłapuje telefonu i nic się nie zmienia.
Auto to C7 z 2016 roku.
Pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Co to znaczy "Aktywowałem Audi smartphone interface" mógłbyś opisać co zrobiłeś dokładnie ?SkOniAk pisze:Witam. Czy ktoś mógłby mi pomóc w połączeniu się telefonu z systemem android?
Auto to C7 z 2016 roku.
Pozdrawiam
Android auto nie ma w google play dla naszego regionu i generalnie tą apkę trzeba instalować z poza sklepu. Ja też to miałem zainstalowane android auto i nie chciało mi się połączyć ale obstawiałem , zę miałem nie do końca uruchomioną usługę smartphone interface
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Edgar
- Rocznik: 2019
- Moje auto: RS6 C7
- Silnik: 3.0 TFSI 333KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Kontakt:
Coś takiego zamawiałeś? https://www.aliexpress.com/item/Aftermarket-OEM-Apple-Carplay-Android-Auto-Solution-A6-S6-A7-MMI-Smart-Apple-CarPlay-Box-IOS/32880238393.htmlwawe pisze:Ja mam 2011 rok mmi 3gp ściągnołem z Chin interface mam teraz Carplay i Android Auto oraz Mirror Link do wyboru.
Zamontowałem, całość chodzi super google maps, spotify etc.
Sterowanie poprzez mmi, wersja dedykowana dla pojazdów z wejściem AUX.
Dają do tego jakąś sensowną instrukcję? Nie było żadnych problemów przy instalacji?
Koledzy ja już polityki Audi całkiem nie rozumiem. Aktywacja ASI w sklepie Audi na stronie do koszt ok 1550zl z zastrzeżeniem że cena może się różnić w zależności od serwisu. Dzwoniłem do ASO w Lubiniu i Pan mi powiedział że koszt nie mniej niż 3000pln 😂. Na stronie w DE koszt aktywacji 250 euro. Czy któryś z kolegów ogarnia ten temat auto mam z 2017 więc nie powinno być problemów i w ustawieniach jest nieaktywny odnośnik do Asi.