Sklep Ipart
Sklep
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive

Problem z MMi

Nawigacja fabryczna
ODPOWIEDZ
michal22111993x
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Problem z MMi

Post autor: michal22111993x » 31 mar 2018, 21:57

Witam wszystkich mój problem zaczął się jakieś 2 tygodnie temu gdy gościu próbował spolszczyć mi mmi (mmi basic plus te czerwone ) po nieudanej próbie bo instalacja nawet nie ruszyła - zmieniarka nie chciała czytać płyty z upgradem gościu stwierdził że walnięty napęd zmieniarki i trzeba wymienić dodam że od tej próby mmi samo wyłącza się i włącza mniej wiecej co 5 minut , po podpięciu pod kompa faktycznie pokazywało błąd z napędem nawigacji i błąd przycisku w zmieniarce , zamówiłem drugą zmieniarkę po podłączeniu wszystko było ok mmi nie wyłączało się , przy drugim włączeniu mmi wywaliło mi błąd "An installed component is not valid please contact audi worskschop", można było zmienić piosenki stacje radiowe itp ale nie było dźwięku wywnioskowałem że to ochrona komponentu , mechanik doradził żeby zamienić napęd z kupionej zmieniarki do tej która ma zepsuty tak też zrobiłem ale znów pojawił się problem z samoczynnym wyłączaniem i włączaniem się MMI :( wgl zmieniarka nie reaguje na przycisk wyciągania płyt nie można też włożyć żadnej płyty bo nie przyjmuje . Proszę o jakieś rady , cokolwiek bo już sam nie wiem co robić ?

trawqu
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: trawqu » 01 kwie 2018, 18:58

Jak coś to zadzwoń ..CP się kłania. Bez sprzętu nic nie zdziałasz.
Wyślij obydwie naprawie

[ Komentarz dodany przez: mat1324: 2018-04-01, 20:49 ]
Proszę bez autoreklamy :> .

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl