Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

[A6 C5] Renowacja AUDI A6C5

Wszystko co związane z dbaniem o nasze Audi A6 / A7
Krystian_Toja
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C5] Renowacja AUDI A6C5

Post autor: Krystian_Toja » 22 mar 2018, 19:07

Witam, chciałbym możliwie jak najniższym kosztem trochę odpicować swoje Audi, szczególnie wewnątrz. Przy gałce biegów są porysowane plastiki, także na przełącznikach od szyb na drzwiach od kierowcy, oraz plastiki na drzwiach. Do naprawy jest również zamek prawych drzwi tylnich, tylko nie wiem jak go zrobic. Chciałbym też ustawić lampy, gdyż świecą mi na boki,ale nie wiem jak. Jak najlepiej też przygotować samochód do sprzedaży? Także w tym wypadku interesuje mnie wnętrze. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam. Jeśli zły dział to przepraszam , na forum jestem nowy :)

Awatar użytkownika
mati1987
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Zbyszek
Rocznik: 1995
Moje auto: A6 C4
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 1.9D 1Y 68KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel

Post autor: mati1987 » 22 mar 2018, 22:31

Jeśli dbałeś i robiłeś wszystkie zeczy na bieząco to nie musisz "szykować". Chyba że chcesz zatuszować coś co wymaga wkładu finansowego. Ja nie pojmuje tego że ktoś jezdzi samochodem gdzie cos nie dziala i jest zaniedbany a dopiero jak chce sprzedac to picuje.
Jeśli chcesz to zrobić najtaniej to wymiana na dobre uzywane lub lakier do plastików w spreju, obudowe włącznika świateł kupisz nową za grosze.

Krystian_Toja
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Krystian_Toja » 23 mar 2018, 20:04

Generalnie chodzi mi o porysowane plastiki, bo tak to nie ma się do czego przyczepić. Chodziło mi może o jakieś kosmetyki do nabłyszczenia karoserii wewnatrz czy cos. Tak na codzien to dbam o nią jak o własne dziecko :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Pielęgnacja i kosmetyka”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl