[A6 C5] Renowacja AUDI A6C5
-
Krystian_Toja
- Forum Audi A6 / A7

[A6 C5] Renowacja AUDI A6C5
Witam, chciałbym możliwie jak najniższym kosztem trochę odpicować swoje Audi, szczególnie wewnątrz. Przy gałce biegów są porysowane plastiki, także na przełącznikach od szyb na drzwiach od kierowcy, oraz plastiki na drzwiach. Do naprawy jest również zamek prawych drzwi tylnich, tylko nie wiem jak go zrobic. Chciałbym też ustawić lampy, gdyż świecą mi na boki,ale nie wiem jak. Jak najlepiej też przygotować samochód do sprzedaży? Także w tym wypadku interesuje mnie wnętrze. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam. Jeśli zły dział to przepraszam , na forum jestem nowy 
- mati1987
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Zbyszek
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9D 1Y 68KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Jeśli dbałeś i robiłeś wszystkie zeczy na bieząco to nie musisz "szykować". Chyba że chcesz zatuszować coś co wymaga wkładu finansowego. Ja nie pojmuje tego że ktoś jezdzi samochodem gdzie cos nie dziala i jest zaniedbany a dopiero jak chce sprzedac to picuje.
Jeśli chcesz to zrobić najtaniej to wymiana na dobre uzywane lub lakier do plastików w spreju, obudowe włącznika świateł kupisz nową za grosze.
Jeśli chcesz to zrobić najtaniej to wymiana na dobre uzywane lub lakier do plastików w spreju, obudowe włącznika świateł kupisz nową za grosze.
-
Krystian_Toja
- Forum Audi A6 / A7