Brak dźwięku mmi 3G BOSE
Brak dźwięku mmi 3G BOSE
MMI 3G Bose brak dźwięku, stacje radiowe widoczne, navi widoczna, plików z karty SD, płyty CD nie ładuje, przyciski na kierownicy nie działają, z telefonem się łączy i wybiera połączenia ale bez dźwięku. Dla jasności nikt nic nie modyfikował, cały system w oryginale.
Może ktoś miał podobnie, dla mnie to nowa sytuacja.
Może ktoś miał podobnie, dla mnie to nowa sytuacja.
-
- Forum Audi A6 / A7
Re: Brak dźwięku mmi 3G BOSE
Niekoniecznie to wzmacniacz.
Mam 3 sterowniki mmi i na jednym ( z A8 D3 ) działa wszystko normalnie, jest głos ,a podpinając inny mmi jest cały czas w trybie mute i nie reaguje na pogłaszanie ani gałka ani z kierownicy. Podłączając z powrotem ten z A8 gra jak trzeba. Wychodzi na to że uszkodzenie jest w sterowniku mmi tym nad schowkiem. Na jednym i drugim sterowniku test magistrali optycznej jest ok
Mam 3 sterowniki mmi i na jednym ( z A8 D3 ) działa wszystko normalnie, jest głos ,a podpinając inny mmi jest cały czas w trybie mute i nie reaguje na pogłaszanie ani gałka ani z kierownicy. Podłączając z powrotem ten z A8 gra jak trzeba. Wychodzi na to że uszkodzenie jest w sterowniku mmi tym nad schowkiem. Na jednym i drugim sterowniku test magistrali optycznej jest ok
-pneumatyczne zawieszenie
-lampy tył LED
-felgi org.Audi 19
-MMI 2G High + driveen usb + (w trakcie realizacji) dodatkowy wzmacniacz+ sub
-lustra fotochrom
-lampy tył LED
-felgi org.Audi 19
-MMI 2G High + driveen usb + (w trakcie realizacji) dodatkowy wzmacniacz+ sub
-lustra fotochrom