Witam,
Jestem w trakcie wymianych przednich i tylnych kamp na poliftowe w samochodzie gdzie były zwykłe przedliftowe żarówkowe lampy ( z przodu halogenowe, tylne nie-ledowe tylko żarówkowe ).
Z przodu wymieniony jest już moduł oraz zrobiona instalacja ale trzeba zamontować czujnik poziomowania przy lewym tylnym kole - tylko nie mam pojęcia jak - czy ktoś może dysponuje szkice, zdjęciem jak on jest umiejscowiony lub w ogóle jak go zamontować?
Przednie lampy mam na ukończeniu - nie działają narazie długie oraz doświetlanie zakrętów świeci cały czas - może ktoś ma pomysł jak rozwiązać ten problem?
Tylne - niestety oryginalny moduł komfortu był do lamp żarówkowych więc mam już drugi z z samochodu gdzie występowały te lampy ale trzeba poprawić wiązkę - i tu znów szukam pomocy: albo kogoś kto mi to zrobi ( mazowieckie ) albo schematu elektrycznego.
A może ktoś jest w stanie mi podpowiedzieć gdzie na jaki pin i jakie napięcie podać w lampach poliftowych ( sedan, nie dynamiczny ) aby jest sprawdzić czy działają?
Mam nadzieję, że ktoś mi coś podpowie.
Ja znowu jestem już po przekładce obydwóch zderzaków na polift więc mogę podpowiedzieć coś w tej kwestii.
Pozdrawiam