Keyless
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jacek
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7 TDI
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Keyless
Witam. Jestem od dzisiaj nowym uzytkownikiem a6 c7 3.0 tfsi. Przesiadlem sie z a6 c5 2.4. Zaraz zmienie w profilu. Mam pytanoe odnosnie keyless. Mam na klamkach takie te kwadraciki czy prostokaciki ale zamykac i otwierac trzeba kluczykiem. Da sie to jakos aktywowac vcdsem?w opcjach samochodu nie ma.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 2016
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 326KM
- Kontakt:
kessybigjasiu pisze:Jestem świeżo po montażu u znajomego kessy. Auto ma prawie na fullu, tzn B&o pneumatyka full Led, webasto, a brak kessy... Wszystko zależy jak pierwszy właściciel zrobil/odfajkowal konfigurację.

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
wypić to gorzałę można, i na lewo butelkę odstawić. bez urazy,ale nawet nie potrafisz poprawnie nazwać systemu, który ktoś Ci zamontował w auciebigjasiu pisze:Ja też
Ja chcesz szybko zdeaktywowac, to wypij i sprzedaj czujniki z klamek, to wpadnie Ci 500 stów na lewo...
[ Dodano: 2018-03-06, 20:28 ]
i chwała wam za to, że macie taki spokój ducha. jak komuś zginą dwa wozy "z rzędu" z KeylessGo, następnego wozu już szuka bez systemu
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Mateusz
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 3.0 CDYA 239KM
- Kontakt:
Proszę spokojniej
.
Gdybym miał auto z keyless, to na pewno chciałbym zdeaktywować bezkluczykowy dostęp do auta, ale odpalanie zostawiłbym
.
Ciekawe czy można byłoby zakodować/przeprogramować układ tak, aby można było zamknąć i odpalić auto bez kluczyka, ale otwieranie wymagałoby naciśniecia przycisku
.

Gdybym miał auto z keyless, to na pewno chciałbym zdeaktywować bezkluczykowy dostęp do auta, ale odpalanie zostawiłbym

Ciekawe czy można byłoby zakodować/przeprogramować układ tak, aby można było zamknąć i odpalić auto bez kluczyka, ale otwieranie wymagałoby naciśniecia przycisku

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
spokojnie, bez napięć. jedni system chwalą, inni nie, lecz nie ulega wątpliwości że KeylessGo jest dobrym sprzymierzeńcem dla złodziei. mnie akurat jeszcze nic takiego nie dotknęło, ale znajomemu w ciągu dosłownie 10-ciu minut odjechały dwa wozy jednocześnie - 8K0 Lift CLA i 4G CGQ i to w ciągu dnia. przyjechał na chwilę do domu, po wyjściu juz dwóch wozów nie byłobigjasiu pisze:Kolego, ja źle napisałem a ty czytasz bez zrozumienia. to nie ktoś mi zakładał tylko ja zakładałem! po pierwsze
a po drugie, forum jest do dawania rad, pomocy itp. a nie krytykowania, oceniania. Jeden chce mieć ten system, a drugi nie i niech tak zostanie.
[ Dodano: 2018-03-06, 21:16 ]
Mateusz, tak nie da rady. system albo działa w pełni, albo w ogóle.mat1324 pisze:Proszę spokojniej.
Gdybym miał auto z keyless, to na pewno chciałbym zdeaktywować bezkluczykowy dostęp do auta, ale odpalanie zostawiłbym.
Ciekawe czy można byłoby zakodować/przeprogramować układ tak, aby można było zamknąć i odpalić auto bez kluczyka, ale otwieranie wymagałoby naciśniecia przycisku.