Witam
Jak wygląda dokładanie pakietu zewnętrznego s-line w audi a6 c7 2013r z tego co widzę to zderzaki do wymiany przód (pewnie osłona pod zderzakiem tez do wymiany) i tył inny dyfuzor, montaż listwy progowej ja to jest mocowane do karoserii ( czy są jakieś kolki oryginalnie ? tak jak w A4 B8 w A4 b8 można było przykleić te listwy.
Pozdrawiam
[A6 C7] Audi A6 C7 dokladanie zewnetrznego pakietu s-line
listwy montowane na spinki od dołu (na kołki) i od góry na wcisk. w tylnej czesci jest kawałek taśmy dwustronnej na piance (podgrzeasz opalarką) a z przodu na progu zatrzask. Ja do wyjecia listwy ściagam zawsze drzwi zeby nie pogiac (odkształcić listwy - zwlaszcza czarnej). nóż kuchenny pomaga wyciecie z górnych spinek....no i sciaga sie ja tak lekko ciagnac po skosie do góry...ciagnac mniej wiecej widac gdzie sa spinki i nozem płaskim pomagasz im puszczenie zderzaka...bo lubia pekać ...i potem trzeba jechac do aso
- Quash
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2012
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
W jakims temacie chyba zamiescilem razem z numerami czesci, ale nie pamietam w ktorym teraz bo troche ich juz bylo. Co do zlozenia na uzywanych czesciach to wiadomo kwestia szczescia jak sie uda kupic, czasem ktos sprzedaje np. lotke na klape za bezcen a innym razem ciezko dorwac za mniej niz 400zl. Ja za pełny S-line z lakierowaniem ( czesci nowe i uzywane ) i robocizna zamknalem sie w 5tys zlotych.
460KM/550NM Compsport Stage 2
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Karol
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2016
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 DFBA 204KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Masz jakieś fotki tej przeróbkitnk pisze:Jak ktoś chce montować listy s-line od polift to trzeba wymienić kołki co są montowane na podłodze .
Chyba zamontuje polift bo przed lift ciężko znaleźć kompletny.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez carlos777, łącznie zmieniany 1 raz.