[A6 C5] sedan 2.4 V6 by [mArCin]
-
[mArCin]
-
[mArCin]
Na wiosnę spokojnie jeszcze założę z tym dystansem 10mm z przodu i ocenię czy felga wystaje czy nie.. Bo przy tyle i dystansie 20mm jest raczej na pewno za dużo.. Więc ewenetulanie na tył tylko kupię mniejszy jak ty masz..
Dzisiaj na szybkiego tylko założyłem ale jak będzie na wiosnę/lato to sie okaże w praniu.. 😛
Dzisiaj na szybkiego tylko założyłem ale jak będzie na wiosnę/lato to sie okaże w praniu.. 😛
-
[mArCin]
aha, to daj znać jak przejedziesz się, bo też mam w planach 19" 9j i się cały czas zastanawiam[mArCin] pisze:Niestety ale zostały tylko założone aby zobaczyć jak to siądzie 😉patryqpl pisze:ładnie siadły te felgijeździłeś już na nich czy tylko przymiarka była? interesuje mnie jak trzymają drogi, jak przy skręcaniu, pzdr.
-
[mArCin]
Jak chcesz szybciej się dowiedzieć jak jeździ się na tych 19" to napisz do -> emilzizi tak się stało że mamy takie same felgipatryqpl pisze:aha, to daj znać jak przejedziesz się, bo też mam w planach 19" 9j i się cały czas zastanawiamchodzi głownie o 'nasze piękne polskie' drogi, Szczęśliwego Nowego Roku!
Z góry Wielkie DZIĘKI za życzenia i oczywiście Wzajemnie, Szczęśliwego Nowego Roku!