Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

Oszust - użytkownik Wiesiek.wiesiek

Problemy z transakcjami między użytkownikami forum. Ostrzeżenia przed nieuczciwymi zakupami lub brakiem kontaktu.
SZCZooR

Post autor: SZCZooR » 25 gru 2017, 10:47

Dużo bym dał żeby go dorwać. Wszystko identycznie. Wszystko wszystko się zgadza.

Smolo88
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Smolo88 » 29 gru 2017, 13:02

Ma tupet że pisze jeszcze że go pomyliłem on chyba ma tu wszystkich za debili ja odliczam dni złożenia zawiadomienia mam nadzieje ze poniesie konsekwencje i będzie pierdział w pasiaki

Screw
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Dawid
Rocznik: 2007
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.8 193KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Benzyna

Post autor: Screw » 31 gru 2017, 01:50

Nie złapiecie go z policja chociaż szczerze Wam życzę aby sie udało:) A jeśli się uda to proszę od obojętnie kogo o dane gdzie można podjechać . Chętnie zrobie tam kapitalny remont :)
Mody:
HBA
Lane assist
Klapa z pilota
Kodowania zegarow
VZE w trakcie
I cos bym pewnie jeszcze znalazl:)

mall
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mall » 09 kwie 2018, 23:07

Witam,

Faktycznie dawno się nie logowałem... co do loginu wiesiek. wiesiek to pomyliłem się.... sytuację opisywałem zaraz po tym jak zostałem oszukany i w nerwach przekręciłem. login to jakoś wieslaw.wieslaw. co do sytuacji to u mnie była podobna sytuacja najpierw głos starszego gościa, wydawał się obcykany w sprawach skrzyrzni a jak innego razu dzwoniłem to tel. odebrał jakiś z głosu młody.... Generalnie jeśli policja stwierdzi, że transakcja została wykonana przy pomocy karty prepaid to mam dla Was dobrą wiadomość. Ja kasę odzyskałem!! Od Banku, który taką kartę wydał (dzisiaj dostałem przelew z BANKU :)

MANIEK77
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: MICHAŁ
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.4 170KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna+LPG

Post autor: MANIEK77 » 02 lis 2018, 16:49

Wy to jesteście naiwni mam na myśli tych którzy się dali nabrać,jak można komuś przelać jak się go nie sprawdziło.Wystarczyło by żeby wystawił na aukcji rzecz i macie po sprawie sami wiecie jak to się odbywa nie bądzcie naiwni pozdrawiam i życzę pomyślnie zakończonych spraw
maniek77

ODPOWIEDZ

Wróć do „⚠️Czarna Lista / Ostrzeżenia”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl