Witajcie:)
Zdecydowałem się pokazać moją staruszkę:) Mam ją od prawie 6 lat zresztą sam byłem jej ostatnim właścicielem w DE:) nigdy nie zawiodła choć mocy trochę mało....
Trochę mi jej szkoda ale myślę o wymianie na coś nowszego... może wybijecie mi to z głowy?:) Używam jej na co dzień a jednak wolałbym żeby była potraktowana jak Dama i czekała na wyjątkowe okazje...
AUDI A6 C5 Klasyk 1.9 TDI 110KM
AUDI A6 C5 Klasyk 1.9 TDI 110KM
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wcześniej:
Audi A6 C5 1.9 TDI AFN '99
Uważam, że jest zbyt fajna jak na swój wiek żeby była nadal na co dzień eksploatowana.
Mi się wydaje że dla niej powinien nastać czas na dopieszczenie i prezentowania się jak najlepiej. Ma swoje delikatne bolączki ale to z wieku:) Auto w rodzinie samych mechaników więc była zawsze serwisowana przez nas samych z dużą dbałością.
Zmieniam (zastanawiam się jeszcze) ze względu na możliwość zakupu od mojego brata Passata B6 2.0 TDI CR równie zadbanego:) Na oba auta mnie nie stać:(
[ Dodano: 2017-11-09, 15:33 ]
A dalej stoi piękna Audi 80 B3 od mojego dziadka:) od nowości w rodzinie
Mi się wydaje że dla niej powinien nastać czas na dopieszczenie i prezentowania się jak najlepiej. Ma swoje delikatne bolączki ale to z wieku:) Auto w rodzinie samych mechaników więc była zawsze serwisowana przez nas samych z dużą dbałością.
Zmieniam (zastanawiam się jeszcze) ze względu na możliwość zakupu od mojego brata Passata B6 2.0 TDI CR równie zadbanego:) Na oba auta mnie nie stać:(
[ Dodano: 2017-11-09, 15:33 ]
A dalej stoi piękna Audi 80 B3 od mojego dziadka:) od nowości w rodzinie
Wcześniej:
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Martin... o w mordę :shock: szok.
Oryginał.
Ani regeneracja reflektorów, ani rys tylnego, przedniego zderzaka. Felgi 16'' ideał, stare, od nowa kupione w aucie. Pokaż w środku w kabinie nie bądź żyła.

Ps.
Jeszcze dekielki z felgami.
![Obrazek]()
Oryginał.

Oj tak. Weź wywal do garażu i kup używane, oryginalne. Teraz wygląda jak "Głupi i głupszy"mazzi86 pisze:No tak listwy nieoryginalne S6 fajnie wygląda choć bardziej mi zależało ma oryginalnych... Ale cena w ASO zabiła ten pomysł;p

Ps.
Jeszcze dekielki z felgami.