Kolejny, własny montaż, moduł.
Poza DRL, 'wężem' LED ( które są) zrobiłem halogeny. Po włączeniu stacyjki, włączają się światła dzienne. 'Led H3 DRL Philips'.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
jarek1 pisze:Odmłodniało autko w środku, mod na plus
Dzięki.
jarek1 pisze:Gałkę też planujesz wymienić czy zostaje " stara".
Jarku... a nawet nie wiedziałem. Wklej mi link, zobaczę.
Wiesz... te wszystkie pierdołki dostaję za free bo jest mi ciężko (z kasą). Folia carbon z reklamą dla: folie-samochodowe-carbon-wwwtop-motopl-vt88790.htm itd itd. LEDy, również.
Wkurzyłem się. Wiecznie jakaś malutka żarówka ( W1,2W 12V) nie działa, działa, nie działa itd. Wziąłem lampę do domu i przeróbka. (załącznik). Spokój z "trzecie światło STOP"
a) pasek (waż) LED czerwony 12V. + lutownica.
b) rezystor.
c) lampa: wycięcie cienkiej pilśni + klej. Wywalenie ze wszystkim w środku lampy.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2018, 03:21 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
Ok... kolejny mój montaż folii carbon 3M.
Patrząc na osłony obudowy kierownicy m.in. koło stacyjki (klucza), rysy i nie tylko... nie mogłem na to patrzeć. Obrzydliwość. Co prawda auto 98/99r, więc myślenie... "olać, malować (spray) czy folia która mi została?" I zacząłem.
Montaż wcześniejszy, abyście dokładnie zobaczyli. Pokazanie obudowy:
Otłuszczanie "wywalenie" starej, oryginalnej "miękkiej" farby. Rozcieńczalnik NITRO. Dość sporo "roboty". Na koniec lekkie mycie z benzyną ekstrakcyjną.
Koniec montażu folii carbon 3M. Podczas robienia, tak jak widać suszarka, dobry, mały nóż.. (dziwne zdjęcie z telefonem. Tam nie ma rysy. Dziwnie wygląda, ale jest ok)
Po zamontowaniu. Poduszka, kierownica itd itd... z kiepski zdjęciem, prawie noc, ale... ogólnie dla mnie git malina.