[All] Ochrona komponentu
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Zależy co chcesz zrobić, Stargard Szczeciński 602 459 855. Warszawa789 300 650, jak zegary to okazuje się że można wysłać do nich ale razem z gatewajem i w takim przypadku robią to na odległość, nie znam ceny w Stargardzie ale w wawie to 350 razem z odeslaniem
O widzę że się nałożyłem z kolegą... Kolega a forum to może coś tam taniej doradzi
O widzę że się nałożyłem z kolegą... Kolega a forum to może coś tam taniej doradzi

Zalało mi wzmacniacz płyn od stryskiwaczy...MMI gaśnie... zapętliłem światłowód ...MMI działa wiadomo bez muzyki.....podpinam kupiony wzmacniacz..... na który jest ochrona CP ...i teraz MMI gaśnie....i będę próbował zdjąć blokadę CP
Ale czy nie powino byc tak ze MMI normlanie działa tylko informuje ze jest ochrona CP
tzn chodzi mi oto że nie sprawdzę czy kupiony wzmacniacz jest ok zanim nie zdejme ochrony CP ?
Ale czy nie powino byc tak ze MMI normlanie działa tylko informuje ze jest ochrona CP
tzn chodzi mi oto że nie sprawdzę czy kupiony wzmacniacz jest ok zanim nie zdejme ochrony CP ?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Przemysław
- Rocznik: 2012
- Silnik: 4.2 360KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: DSG
powinno wszystko normalnie się włączać i grać powinna tylko jedna strona + błąd CP widoczny z VCDS
w przeciwnym przypadku coś nie tak ze wzmacniaczem lub kablami (światłowód)
w przeciwnym przypadku coś nie tak ze wzmacniaczem lub kablami (światłowód)
Ochrona komponentu online, także zdalnie.
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: hmm?
- Rocznik: 2021
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Silnik: 4.2 360KM
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Brak
- Paliwo: Brak
- Kontakt:
Sterownik od zawieszenia nie posiada cp.owz290780 pisze:Witam wszystkich
Od niedawna jestem posiadaczem Audi A6 c6 2005 r
Jak mozna sprawdzic vcds czy ochrona komponetu zablokowala silnik lub immo brak mozliwosci uruchomienia silnika , silnik kreci - brak bledow dotyczacych ochrony.
Czy sterownik od zawieszenia posiada Ochrone Komponetu ?
Jeśli nie masz błędów od ochrony to jej nie ma.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Kontakt:
Witam
Czy ktoś może ma wiedzę czy tuner tv do polifta A6 C7 lub A7 ma ochronę komponentu ?
Chodzi mi dokładnie o 8V0919191C
![Obrazek]()
Pytam bo ze względu na gwarancję wizyta w ASO i ściąganie CP raczej nie wchodzi w grę (jedno z drugim się wyklucza).
Czytałem , że wersja tunera tv dla przedlifta 4G0919129 nie miała CP i można ją było włożyć bez odwiedzania ASO więc ciekaw jestem czy do polifta też tak zrobili.
![Obrazek]()
Czy ktoś może ma wiedzę czy tuner tv do polifta A6 C7 lub A7 ma ochronę komponentu ?
Chodzi mi dokładnie o 8V0919191C
Pytam bo ze względu na gwarancję wizyta w ASO i ściąganie CP raczej nie wchodzi w grę (jedno z drugim się wyklucza).
Czytałem , że wersja tunera tv dla przedlifta 4G0919129 nie miała CP i można ją było włożyć bez odwiedzania ASO więc ciekaw jestem czy do polifta też tak zrobili.