panowie problem z radiem
-
- Forum Audi A6 / A7
panowie problem z radiem
Witam wszystkiech. Prosze o pomoc. Moja ADI odmowiła mowy. Radio sie wlacza i zaraz gasnie. Opowiem od poczatuk.... Jechałem sobie swiezo umyta i wypachniona moja audiczka zadowolony a tu nagle zaczeły mi sie piosenki na plycie ciac no to zmienilem na inna i dalej, wiec jak juz nerwowo nie moglem wytrzymac zmienilem na radio. Ale co z tego jak nawet radio zaczeło głubic fale. Wiec dlugo nie myslac wylaczylem i wlaczylem radio a tu lipa nie chce sie właczyc nawet do dzisiaj a juz walcze z tym od 2 tyg. Radio sie włacza doslownie na chwile. Wyskakuje ekran startowy czyli(AUDI MMI) a po chwili komunikat z CAR (HINWEIS) (EINE VERBAUTE KOMPONENTE IST NICHT AUTHENTIFIZIERT. BITTE AUDI-FACHBETRIEB AUFSUCHEN) na tyle co znam niemiecki to stwierdzilem ze sie cos popsuło. Nie wiem do czego sie tutaj dobrac a w moich regionach nie ma speca takiego co by mi pomogl. Wszyscy te swoje kable i itp moga sobie do kalkutakora podłaczac a nie do aut. PROSZE O POMOC!!!!!
Ostatnio zmieniony 01 paź 2017, 08:48 przez szpicplamka, łącznie zmieniany 1 raz.
a6 c6 kombi 2.7TDI
- Pieterb
- Administrator
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A4 B7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
szpicplamka, po pierwsze patrz na odpowiednie działy! po drugie żadnych wieloznaków pisanych po sobie i tekstów typy pomocy! patrz regulamin.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach - pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Zanim coś tu napiszesz!
Zanim coś tu napiszesz!
-
- Forum Audi A6 / A7