[A6 C5] oznakowanie na klapie bagażnika
[A6 C5] oznakowanie na klapie bagażnika
Witam,
jak w temacie, starałem się przeszukać nasze obszerne forum ale nie znalazłem konktretnej odpowiedzi. Mianowicie nie wiem dlaczego niektóre audi maja znaczek A6 i np 2.5tdi a na mojej niuniu nie ma nic napisane. W tych modelach (rocznik 99' reszta jak w opisie) nie wychodziły oznakowania, czy może też dlatego ze wcześniejszy właściciel dał jej "klapsa" w dupke (jak tak można?! Ona ma zaledwie 10lat! :evil: )? Jeżdząc zwracam na to uwagę i nie mogę tego rozgryść - może ktoś wie? Byłbym wdzięczny
Virion <czapa>
jak w temacie, starałem się przeszukać nasze obszerne forum ale nie znalazłem konktretnej odpowiedzi. Mianowicie nie wiem dlaczego niektóre audi maja znaczek A6 i np 2.5tdi a na mojej niuniu nie ma nic napisane. W tych modelach (rocznik 99' reszta jak w opisie) nie wychodziły oznakowania, czy może też dlatego ze wcześniejszy właściciel dał jej "klapsa" w dupke (jak tak można?! Ona ma zaledwie 10lat! :evil: )? Jeżdząc zwracam na to uwagę i nie mogę tego rozgryść - może ktoś wie? Byłbym wdzięczny
Virion <czapa>
- ShoofeL
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Łukasz
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 2003
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AYM 155KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
nie ma sprawy kolego...Virion pisze:dziękuję za szybką odp
Widzieliście gdzieś może takie znaczki do kupienia?
Na giełdzie samochodowej jest tego od groma a i na allegro tego też nie brakuje
poszukaj a na pewno znajdziesz jaki tylko chcesz
ooo... choćby tutaj:
http://allegro.pl/search.php?string=aud ... onal_rec=0
- Piotr 13585
- Forum Audi A6 / A7
a nie zostaje czasem goła dupa?! :mrgreen:greg25 pisze:... zostaje taka nutka tajemniczości, co on tam ma pod maską. I człowiek sie domyśla że pewnie nieźle nadłubane
(szósteczki mają to do siebie, że ten tył jest opływowy - zauważyłem, że użytkownicy dużą uwagę przywiązują do tej części karoseria - ach te kształty? )