Witam, z góry napiszę że przypadkiem włączyłem w zielonym menu bootloadera i teraz MMI oczekuje na płyty z softem lub aktualizacją ...
niestety nie wiem co tam był za soft ... nagrałem już 30 płyt i zmieniarka ciągle wywala cd1 ... jakby soft nie ten...
co może być przyczyną ? nie właściwy soft ? czy np uszkodzona zmieniarka ?
jedyne pewne dane jakie posiadam to:
Address 07: Control Head Labels: 4F0-910-7xx-07-H.clb
Part No SW: 4F0 910 729 HW: 4E0 035 729
Component: Interfacebox H43 0360
Revision: 00000000 Serial number: 350CF047505803
Coding: 0000001
Shop #: WSC 02335 785 00200
VCID: 66C3DCFE51A6E7723A-8032
Problem z MMI
Miałem kiedyś ten sam problem tylko że przy próbie wgrania polskiego menu.
U mnie był taki problem że w pierwszej linijce powinno pisać z tego co pamiętam:
BOOTLOADER Version 2.40
jednak u mnie była jakaś niższa wartość niż 2.40. Ogólnie całe MMI wydawało się jakby niepełne. Tak samo nie chciała pójść żadna płyta z aktualizacją, nie wczytywało ich nawet. Podjechałem wtedy do gościa który zajmuje się naprawą takich zmieniarek i on miał jakąś inną płytkę która uratowała wszystko (w serwisie powiedzieli mi za nią coś około 2500zł). Po tej jednej płycie wskoczyła już najnowsza wersja z językiem PL.
U mnie był taki problem że w pierwszej linijce powinno pisać z tego co pamiętam:
BOOTLOADER Version 2.40
jednak u mnie była jakaś niższa wartość niż 2.40. Ogólnie całe MMI wydawało się jakby niepełne. Tak samo nie chciała pójść żadna płyta z aktualizacją, nie wczytywało ich nawet. Podjechałem wtedy do gościa który zajmuje się naprawą takich zmieniarek i on miał jakąś inną płytkę która uratowała wszystko (w serwisie powiedzieli mi za nią coś około 2500zł). Po tej jednej płycie wskoczyła już najnowsza wersja z językiem PL.
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6959973311
Kontakt do sklepu w którym mi udało się to zrobić. Widać że ogarniają temat więc warto zapytać, może podpowie
Kontakt do sklepu w którym mi udało się to zrobić. Widać że ogarniają temat więc warto zapytać, może podpowie