Mam pewne pytanie będę zmieniał wtryski LPG w swojej a6 obecnie siedzą tam valteki które już swoje przyjechały .
Jakie wtryski montować? Polacano mi Hana tylko pytanie zielone czy niebieskie? Może jakieś inne?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach - pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu. Zanim coś tu napiszesz!
mrosinski1, na pewno hana, chodź ac też niezłe są i dużo tańsze od hany, z tym że nie wiem czy do hanny nie będziesz musiał przejściówki kupować bo ac będzie p&p.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach - pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu. Zanim coś tu napiszesz!
dzięki za odpowiedz jednak wstawię te ac w03 zobaczymy jak będzie chodzić może spalanie trochę spadnie bo teraz to prawie zawsze wychodzi 23-25 l w mieście
mrosinski1, może i spadnie o ile ktoś ci to dobrze wyreguluje