Mam do wyboru kupic orginalny sprzet Audi Koncert II z CD za 111 zlotych - nowe lub now Alpine, Clariona, JVC... rowniez za te sam pieniazki. Roznic polega na tym ze na orginalnym sprzecie nie odtworze MP3, nie podlacze Ipoda itd.. a znow co do nieorginalnych obwawiam sie ze system BOSE przestanie poprawnie pracowac...
Czy mam racje?? czy po podlaczeniu nieorginalnego radia pod system boose moge doswiadczyc niedogodnosci zwiazanych z odsluchem? (Brak przestrzennosci ddziweku, jakosci czy strata dziweku z tylnych glosnikow???
Dziekuje za podpowiedzi, pozdrawiam
[A6 C5] Zamiana Hifi Bose na Inne: Kenw,Blaup, Clar...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Jeszcze dla potwierdzenia.. chodza bowiem opinie ze po podlaczeniu nieorginalnego radia trudno jest zgrac wszystko razem tzn: tylne glosniki plus tube...
Chodzi o to ze nie ma lub bardzo trudno podlaczyc przejsciowke z orgnialnej wtyczki tak aby wszstko chodzilo TIp Top.
Wez pod uwage ze mieszkam w "gamoniowie" anglia i jesli nie bedzie grac po podlaczeniu to angielski elektryk predzej doradzi mi zmiane auta niz prawidlowo podlaczy sprzet..
Chodzi o to ze nie ma lub bardzo trudno podlaczyc przejsciowke z orgnialnej wtyczki tak aby wszstko chodzilo TIp Top.
Wez pod uwage ze mieszkam w "gamoniowie" anglia i jesli nie bedzie grac po podlaczeniu to angielski elektryk predzej doradzi mi zmiane auta niz prawidlowo podlaczy sprzet..

-
- Forum Audi A6 / A7
witam ... niewiem czy panowie macie racje czy nie ...jednego jestem pewien - BOSE pod kazym sprzetem bedzie gral idealnie, jest to firma która nie mogłaby sobie pozwolić na utraty jakości ...hehe... za coś klienci wpłacają tę kasę
poza tym sam ostatnio poszukiwałem na eBayu i sa kości z podłaczeniem chinch dzięki którym (z tego co pisza) do nie oryginalnego radyjka podłączyc mozna wzmacniacz systemu bose zasiljący głośniki więc domyślam się ze caly system powinien śmigać idealnie ... powodzenia z montażem ... bless 

Cztery Kółka, Jak Cztery Żywioły. Piękno Tej Ziemi 
One LoVe - Jah Reggae Rastafari

One LoVe - Jah Reggae Rastafari
-
- Forum Audi A6 / A7
Co do tej wtyczki to mam pytanko. Znalazlem 2 rozne przejsciowki tzn
1) mini ISO
2) ISO-10
I teraz szybkie pytanko: A6 C5 z 1999 r. ktora bedzie odpowiednia? :mrgreen:
Tylko prosze nie piszcie ze jak wyciagne radio to sie dowiem
Podejrzewam ze tu juz jest mini ISO ale glowy nie dam 
1) mini ISO