Brak świateł cofania automat
Brak świateł cofania automat
Witam na wstępie wiem taki temat już był ale nie mogę znaleźć pewnych informacji...... więc chciałbym odnowić temat kupiłem auto bez owych świateł poprostu nie zwróciłem uwagi pojechałem do serwisu automatycznych skrzyń i sprawdzili mi skrzynie itd powiedzieli mi że to nic związane ze skrzynia że pozycjometr też jest ok bo pokazuje mi pozycje lewarka na desce więc oddałem auto do elektryka i tu kolejne schody twierdzi że czujnik padnięty i coś z prądem do czujnika chce teraz szukać po wiosce pod blotnikiem już mam dosyć płacenia za zbędne szukanie igły w stogu siana proszę o pomoc

Witam niewiem jaki kod jest silnika a rocznik jest napisany mam zamiar jutro rano pojechać na szrot i kupić pozycjometr i zawieść mu żeby wykluczyć cześć jak się okaże że jest uszkodzona i światła działają to zabieram auto i sam sobie zrobie bo starczy chodzenia na piechotę szkoda ze wcześniej tego nie zrobiłem trzeba było się zarejstrowac i teraz kilka stawek zostało by

Wiem ze nie będzie kolorowo ale dam radę łape odkrecic trzeba a napęd już poprawiony dziękuję za odp po jutrzejszej wizycie u elektryka opiszę co i jak
[ Dodano: 2017-08-16, 23:02 ]
Witam autko sprawne co się okazało spalony pozycjometr następstwem tego poprzednik dołączył dodatkowa masę aby oszukać kompa aby muc odpalić auto bo pozycjometr steruje nawet i zapłonem sama wymiana pozycjometru zajęła mi niestety 4 h ....... dziękuję ślicznie bendzji bez niego było by cieszko temat uważam za zamknięty
[ Dodano: 2017-08-16, 23:02 ]
Witam autko sprawne co się okazało spalony pozycjometr następstwem tego poprzednik dołączył dodatkowa masę aby oszukać kompa aby muc odpalić auto bo pozycjometr steruje nawet i zapłonem sama wymiana pozycjometru zajęła mi niestety 4 h ....... dziękuję ślicznie bendzji bez niego było by cieszko temat uważam za zamknięty