Witam nie wiedziałem jak nazwać dobrze temat ale mam pewien problem z autem. Więc zacznę od tego że nie mogę otworzyć i zamknąć drzwi z pilota, próbowałem synchronizacji ale nie pomaga, druga sprawa, nie działa tempomat. Ja jako kierowca otworzę wszystkie szyby pasażer otworzy swoją szybę ale osoby siedzące z tyłu nie mogą otworzyć sobie szyb,
Czy to może być problem z modułem komfortu? Bo nie można się z nim wogole połączyć? Czy on jest odpowiedzialny za to co wymieniłem?
Problem z elektryką: pilot, tempomat, szyby - tył
Problem z elektryką: pilot, tempomat, szyby - tył
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez locked91, łącznie zmieniany 1 raz.
- yaszczur
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Sprawdź, czy bateria w pilocie jest ok.locked91 pisze:nie mogę otworzyć i zamknąć drzwi z pilota
Kodowanie VAGiem może pomóc.
a6-c5-all-dzialanie-i-naprawa-tempomatu ... t11041.htmlocked91 pisze:nie działa tempomat
Uszkodzona blokada tylnych szyb w panelu od strony kierowcy.locked91 pisze:Ja jako kierowca otworzę wszystkie szyby pasażer otworzy swoją szybę ale osoby siedzące z tyłu nie mogą otworzyć sobie szyb,
Pozdrawiam...
Baterie wymienione na nowe.
poprzez VAG się nie udalo.
wogole nie widzi sterownika modułu komfortu. centralke widzi ale nie chce zaprogramowac.
a co do szyb, to jak sprawdzic czy faktycznie ten przycisk jest padniety
niby ciezko sie go wciska no i przede wszystkim jak się wciśnie to widać że się podświetla lub nie.
poprzez VAG się nie udalo.
wogole nie widzi sterownika modułu komfortu. centralke widzi ale nie chce zaprogramowac.
a co do szyb, to jak sprawdzic czy faktycznie ten przycisk jest padniety

niby ciezko sie go wciska no i przede wszystkim jak się wciśnie to widać że się podświetla lub nie.