ori concert 1,a radio Sony
ori concert 1,a radio Sony
Mam dylemat, ponieważ zamontowany jest oryginalny kaseciak conert 1 z nagłośnieniem bose,ale potrzebuje dostępu do portu usb lub jack. Zostało mi po poprzednim aucie bardzo fajne radio Sony dsx a400bt, pytanie czy te kable z allegro za 100zł będą współpracowały z tym radiem i działać mi będą wszystkie głośniki wraz ze subem czy lepiej dokupić zmieniarkę cyfrową. Elwktrykiem,ani elektronikiem nie jestem, na dodatek obecnie zjeżdżam do domu na weekendy i mam mało czasu na siedzenie przy aucie..
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Artur
- Rocznik: 2003
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AWT 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
będą działały, w S4 B6 montowałem radio Pioneer też do BOSE, dzisiaj montuje do swojej A6 C5 99r też na BOSE i Concert 1 radio Kenwood KDC-BT73DAB na takim adapterze który aktywuje tylne głośniki i suba bo one są zintegrowaną całością, z tyłu do przodu leci tylko sygnał. Dam znać co i jak natomiast jeśli miałbyś jakieś problemy z montażem możesz pisać śmiało PW.
Zmieniarki cyfrowej nie polecam, miałem pod RNS-D w S4 właśnie i zmieniłem bo było słychać jakieś zniekształcenia, szumy, średnia sprawa ale co kto lubi
Zamontowane, gra o niebo lepiej
Także polecam.
Zmieniarki cyfrowej nie polecam, miałem pod RNS-D w S4 właśnie i zmieniłem bo było słychać jakieś zniekształcenia, szumy, średnia sprawa ale co kto lubi

Zamontowane, gra o niebo lepiej