Witajcie, jak w temacie czy da sie te urzadzenia zamienic Plug-Play?
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Zamiana RNS-D na RNS-E Plus
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
RNS-E brak wyjścia na antene GPS
Witam koledzy
Potrzebuje odpowiedzi na pytanie gdzie w radiu RNS-E jest wpinane gniazdo (niebieskie) pod które podłącze antene GPS, problem mam taki że kupiłem samochód z tym radiem mapy działają ale nie ma sygnału GPS bo nie mam w co wpiąć oryginalnej anteny GPS, w radiu jest tylko dziura w tym miejscu. Nie wiem czy powinien być jakiś moduł w środku tego radia czy samo gniazdo i jakimś przewodem idzie do płyty głównej. Z góry dziękuje za pomoc
Potrzebuje odpowiedzi na pytanie gdzie w radiu RNS-E jest wpinane gniazdo (niebieskie) pod które podłącze antene GPS, problem mam taki że kupiłem samochód z tym radiem mapy działają ale nie ma sygnału GPS bo nie mam w co wpiąć oryginalnej anteny GPS, w radiu jest tylko dziura w tym miejscu. Nie wiem czy powinien być jakiś moduł w środku tego radia czy samo gniazdo i jakimś przewodem idzie do płyty głównej. Z góry dziękuje za pomoc
Polecam tego goscia. Kupilem swoje u niego i jestem zadowolony pozniej mi tez je naprawial w ramach gwarancji . Naprawde rzetelny kontaktrepek92 pisze:Wpisz sobie na olx rnse i szukaj ofert z Gniezna chłopak dużo się zajmuje navi w Audi to może ci odpowie na to pytanie chyba że znajdziesz gdzieś w sieci zdjęcia