Witam na foci jest co urwałem czy to jest cały zderzak czy element proszę o pomoc jeśli element jak to się nazywa jeśli całość czy da się to naprawić klejąc Nie znam się jestem zielony w tym temacie
[A6 C5] Ułamany zderzak
[A6 C5] Ułamany zderzak
[ ]
Witam na foci jest co urwałem czy to jest cały zderzak czy element proszę o pomoc jeśli element jak to się nazywa jeśli całość czy da się to naprawić klejąc Nie znam się jestem zielony w tym temacie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 mar 2009, 20:14 przez fafu80, łącznie zmieniany 5 razy.
- goly191
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
to dolna część zderzakafafu80 pisze:witam na foci jest co urwałem czy to jest cały zderzak czy element proszę o pomoc jeśli element jak to się nazywa
z tego co się oriętuję to nie sprzedaje się tego osobno bo jest to zgrzane jedno z drugim
prawdopodobnie zderzak masz do wymiany
ale z ciekawości gdzie takie krawężniki mają :shock:
w prawym górnym rogu swojej wypowiedzi masz coś takiego jak "edytuj" zaciśnij i wstaw coś takiego [ ] nad enterem to masz, oraz wpisz model autka A5 C5
niestety na placu tak sobie ładnie zrobiłemgoly191 pisze:ale z ciekawości gdzie takie krawężniki mają :shock:

ps. nie wiem o co chodzi z tymi tagami daje ten znaczek ale i tak nie jest tak jak powinno być, głupio się przyznać informatyk a nie wie o co chodzi :oops: :oops:
witam
włącze się do tematu powinieneś dostać tą część dolna zderzaka http://moto.allegro.pl/item585738453_zd ... _nowy.html

slavi16 pisze:fafu80, Nazwij temat np tak: [A6 C5] Ułamany zderzak i będzie spox![]()
Jeśli masz pozostałe elementy, które się odłamały, to można spróbować pospawać u dobrego specjalisty. Jeśłi dużo nie brakuje, to powinien sobie poradzić. W przeciwnym wypadku pozostanie chyba tylko zakup nowego
tak mam resztę on tylko się odłamał w całości nie połamał na kawałki nawet wydaje mi się ze był już klejony na poxipol
dzięki chłopaki będę coś cudował

a i nie wiem jaki to model :oops: :oops:
- goly191
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
ale to link do całego zderzakaLukass pisze:witamwłącze się do tematu powinieneś dostać tą część dolna zderzaka http://moto.allegro.pl/item585738453_zd ... _nowy.html
tak jak pisałem, są to zgrzane elementy ( na siłę można by je rozłączyć, ale jak złączyć to nie bardzo)