Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Wiązka przewodów w tunelu środkowym

Elektryka
ODPOWIEDZ
kantix
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Wiązka przewodów w tunelu środkowym

Post autor: kantix » 18 cze 2017, 20:43

Dzień dobry,

Szukałem na forum, ale niestety nie udało mi się znaleźć niczego podobnego, w związku z tym proszę o pomoc.

Otóż jakoś 2 tygodnie temu ukradli mi mojego okrąglaczka, na szczęście udało mi się go znaleźć kilometr dalej jednak pozbawiony był pewnej ilości części.
Między innymi ukradli mi panel kratki wentylacyjnej tylnej kanapy - zakupiłem taki panel na szrocie i postanowiłem wszytko podłączyć i tutaj pojawia się pytanie:
Do panelu podłącza się 2 wtyczki - jedną brązową od podświetlenia i jedną szeroką do gniazda zapalniczki - po ich podłączeniu pozostaje mi jeszcze jedna wtyczka podobna do tej brązowej od podświetlenia jednak jest ona czarna i trochę większa ( również dwa przewody) - pytanie czy było tam coś jeszcze co mi ukradli o czym teraz nie wiem? ( nie mam podgrzewania tylnych foteli ani telefonu w schowku tak tylko dodam)

Będę wdzięczny za pomoc :)

Awatar użytkownika
bendzji
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Michał
Rocznik: 2018
Moje auto: Inne
Nadwozie: Inne
Napęd: Brak
Skrzynia: Automat
Paliwo: Diesel

Post autor: bendzji » 18 cze 2017, 20:49

podświertlenie zapalniczki?

kantix
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kantix » 18 cze 2017, 20:51

No właśnie podświetlenie zapalniczki i podświetlenie pokrętła do nawiewu idą z jednego przewodu - tego z brązowym konektorem :)

Edit:

Udało mi się rozwiązać zagadkę - w sumie "błacha" sprawa - trzeci przewód idzie do czujnika dźwigni hamulca ręcznego - który również został mi skradziony :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja