Dzięki Wielkie za komentarz. Jest w bardzo dobrych rękach.. robię przede wszystkim to aby podobała się nie tylko mi, ale również i innymRaul7 pisze:Zajebista! strasznie mi się podoba.
Widać że w dobrych rękach, czuje się dbana i kochana :P
Cieszę się że swoim działaniem motywuję do tego innychMichal_ST pisze:[mArCin], Może ruszę z u siebie z modzeniemAle Ty brniesz na przód cały czas
Dzięki za radę.. Jak przerobię grill i atrapę dolną w zderzaku to z czasem możliwe że zmodyfikuję również znaczek. Biorę to w każdym bądź razie pod uwagę.molni89 pisze:Wygląda bardzo fajnie. Jak bedziesz malował grill na srebrny mat, pomyśl jeszcze nad znaczkiem audi, w macie może dobrze wyglądać.
Marcinie... a gdzie dokładnie? Zupełnie w dekorze? Kolor troszkę inny prawda?04.03.2017
• Kupiona została TAŚMA LED czerwona
Taśma została wykorzystana do podświetlenia dekorów we wnętrzu.
Git malina. Jedynie kondensatory przydałoby się zmienić.• Kupione zostało nagłośnienie BOSE
20-21.05.2017Doc pisze:Przepraszam bardzo ale nie rozumiem pytania.
Witam. Jedyne zdjęcia jakie posiadam z tym oświetleniem ledowym to te poniżej:danielnazet pisze:Cześć! o kurde pokaż mi środek z tymi LEDami jak wygląda.
Te LEDY w drzwiach - kozackooo :OO
Chciałbym zobaczyć jak wygląda Twoje oświetlenie w środku
A i fajnie wyglądają chromy na czarny kolor
ogólnie fajnie robiona Audi - bez przesady, szczególiki i to lubię.
Jest na to bardzo prosty sposób. Spotkałem sie już z tak przerobiona A6 więc wiem jak taką przeróbke zrobic.Michal_ST pisze:[mArCin], Drobne pytanie jak w FWD poprowadzisz przyłączenie do prawej końcówki wydechu??