MMI 3G i 3GP HDD (6.22.4 .2016) AUDI MMI3G HDD 6.24.2 2017
Hej,
Zainstalowałem nowy soft, odhaczyłęm instalację Bose wg instrukcji
Tylko nie chciało się zaktualizować KBD_FC7
Nie wiem co to jest. Po podsumowaniu wyświetliło NOK. A wcześniej informowało o braku komunikacji.
Generalnie wszystko działa tylko to KBD_FC7, co to jest ?
Rozumiem że teraz brać się za wgranie nawigacji.
Zainstalowałem nowy soft, odhaczyłęm instalację Bose wg instrukcji
Tylko nie chciało się zaktualizować KBD_FC7
Nie wiem co to jest. Po podsumowaniu wyświetliło NOK. A wcześniej informowało o braku komunikacji.
Generalnie wszystko działa tylko to KBD_FC7, co to jest ?
Rozumiem że teraz brać się za wgranie nawigacji.
- damos
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damos
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
To teraz módl się, żeby pobrany program nie zainstalował ci w bonusie jakiegoś "NoPyetia" czy innego rootkitaLove-AUDI pisze:ale aktywator chciałem obliczyć dla mojej jednostki i vin i po pobraniu programu do wyliczenia kodu

Są aktywatory wyliczające wszystko wewnątrz MMI. Po co wyliczać to "ręcznie"?
- Love-AUDI
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Stanley
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Paliwo: Diesel
nie musze się modlić bo wszystko działa , aktywator który pobrałem z tej strony powodował błąd 3623 bo nie był pod mój Vin ale usunąłem błąd skryptem który pobrałem z innej strony mapa została nadal aktywowany a w jednostce 5F zero błedów
, jako ze online traffic nie był aktywowany po zakupie auta to po kontakcie z działem Audi została włączona mi ta usługa na rok bez opłaty .
Czyli podsumowując Online Traffic działa jak najbardziej po aktualizacji softu oraz map w MMI3G+ pobranych od renata

Czyli podsumowując Online Traffic działa jak najbardziej po aktualizacji softu oraz map w MMI3G+ pobranych od renata
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dawid
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 AQD 193KM
- Paliwo: Benzyna
Witam. Ja wrzuciłem mapy u kolegi w 3g hdd , soft 0257 już był. Mapy poszły gładko . Próbowałem aktywator od Retny _MMI3G_ACT tak jak pisano w instrukcji - same pliki skopiowałem do folderu. Nie chce go za cholerę zaladowac. Kartę widzi ale pisze ze nie znalazł żądnych pasujących plików. Co ciekawe nie ma tam pliku metainfo2 . Poprosiłem kolegę Prędki aby wysłał mi aktywator którym u siebie robił. To samo.
O dziwo pojechał na tych mapach do polski na drugi dzien. Nie było informacji ze są zablokowane. Ktoś ma jakiś pomysł ?
O dziwo pojechał na tych mapach do polski na drugi dzien. Nie było informacji ze są zablokowane. Ktoś ma jakiś pomysł ?
Mody:
HBA
Lane assist
Klapa z pilota
Kodowania zegarow
VZE w trakcie
I cos bym pewnie jeszcze znalazl:)
HBA
Lane assist
Klapa z pilota
Kodowania zegarow
VZE w trakcie