Witam wszystkich !
To mój pierwszy post , sorry jeśli to już było a nie wyszukałem , nie mam do tego głowy..
Zakupiłem audi A6 C7 kilka dni temu i umówiłem się z człowiekiem w Sztokholmie ( tu przebywam ) na podwyższenie mocy z 204 HK na 300 HK i moje pytanie jest co o tym sądzicie ? Czy taka operacja bedzie bezpieczna dla mojego auta ? On zapewnia, że tak , wiem też , że ma identyczne auto tak zrobione i paru moich znajomych korzystało z jego usług i są zadowoleni ale mam wątpliwośći ponieważ przeglądałem oferty Polskich firm Chipujących i nigdzie nie znalazłem aż takiej możliwości do 300 HK.
Z tego co wiem nie używa programu tylko wrzuca fure na hamownie a pozniej przesyła dane gdzies do Niemiec, gdzie oni odsylaja mu program napisany indywidualnie...
Nie znam sie, nie wiem .. co sądzicie ?
Dzieki za odp, pozdrawiam.
Podwyższenie mocy audi A6 C7 3.0 TDI quatro 205hp
-
- Forum Audi A6 / A7
Ja nie napisałęm, że to może być ściemniacz, nie mam wątpliwości... chodzi o to czy to nie przesada podnieść moc o 95 km, bez zmiany jakich kolwiek części ...
[ Dodano: 2017-05-30, 10:04 ]
Podobno wersja 205 koni nie rozni sie niczym od 245 poza programem , wiec to tak jakbym podnosil 55 koni, wiec chyba znosnie ..
[ Dodano: 2017-05-30, 10:04 ]
Podobno wersja 205 koni nie rozni sie niczym od 245 poza programem , wiec to tak jakbym podnosil 55 koni, wiec chyba znosnie ..