Audi A6 C5 1.9 Tdi Problem z dopisaniem nowego licznika do k
Audi A6 C5 1.9 Tdi Problem z dopisaniem nowego licznika do k
Koledzy mam problem, zmieniam licznik z nieszczęsnego jaegera na VDO, znam pin starego jak i nowego licznika, mam problem bo za nic nie mogę dopisać klucza do licznika, dopisywanie robie VAG K+ CAN Commander, pinem normalnie loguję się do licznika, niby procedura dopisywania klucza według programu przechodzi pomyślnie ale nie, czy nie jest tak ,że muszę zmienić też pin w sterowniku silnika? Lub licznika? Wyczytałem gdzieś, by dopisać klucze trzeba znać oba piny ale nie wiem jak posłużyć się pinem ze starego licznika. Jest ktoś kto by mi pomógł, nie trudno jest zrobić IMMO OFF i auto odpala nawet bez licznika ale co to za robota.
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
Nie napisałeś jaki to rok i immo? Immo2 czy immo3 ale skoro masz problem to pewno immo3
Wystarczy kabel kkl i vcdslite/vagcom - musisz najpierw licznik zaadaptować do auta a potem dodać klucze , tu opisałem co i jak naprawa-licznika-wymiana-licznika-vt81188,15.htm#807997
Wystarczy kabel kkl i vcdslite/vagcom - musisz najpierw licznik zaadaptować do auta a potem dodać klucze , tu opisałem co i jak naprawa-licznika-wymiana-licznika-vt81188,15.htm#807997