[A6 C5] Kolorowy wielofunkcyjny wyświetlacz FIS
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Jeśli chodzi o mnie to sam parę postów wcześniej tutaj odpisałem...Kamil_2.7BiT pisze:No właśnie z B6 nie podejdzie (też o tym myślałem) ale ten z yt jest kozak! Jest polski język?![]()
[ Dodano: 2016-02-13, 16:12 ]
Dowiedzialem sie ze z forum golfa pisali do tego goscia ale nie bylo zadnego odzewu...
Na naszej stronie jest mail, telefon, jest również profil FB i tam również odpowiadamy,
wielu potrafi ogarnąć zadanie skontaktowania się

odpisuję na kilkanaście maili dziennie.. oczywiście jakiś mail może wpaść do spamu
może też zostać odczytany na komórce a nie być możliwości odpowiedzenia w tym momencie, później mogę już nie pamiętać..
Ostatnio zmieniony 16 lut 2016, 09:29 przez kicoro, łącznie zmieniany 2 razy.
[ Gallery ] [ Facebook News ]
- Kamil_2.7BiT
- Forum Audi A6 / A7
Chodzilo mi o tego goscia z yt - rosjanina ktory napisal skrypt pod ten wyswietlacz ktory jest na filmie. Widocznie powinienem sie wyrazic bardziej lopatologicznie zeby kazdy zrozumial 
Co do wyswietlaczy ze strony, bylbym zainteresowany ale cena zniecheca...
[ Dodano: 2016-02-16, 15:50 ]
Wypadaloby odpowiedziec w kolejnym poscie a nie edytowac post wczesniejszy po tym jak sie wyglupilo oskarzajac mnie o plotkarstwo...ehhh, nie tak dziala forum dyskusyjne.

Co do wyswietlaczy ze strony, bylbym zainteresowany ale cena zniecheca...
[ Dodano: 2016-02-16, 15:50 ]
Wypadaloby odpowiedziec w kolejnym poscie a nie edytowac post wczesniejszy po tym jak sie wyglupilo oskarzajac mnie o plotkarstwo...ehhh, nie tak dziala forum dyskusyjne.
AWRacing @ 329/494
Słuchajcie, to temat ze wschodu nie do ugryzienia? Mam zegary od swojego Allroada. Padł w nich wyświetlacz FIS-a. Więc kupiłem nowe. Mógł bym zaryzykować i wysłać je gdzieś do Federacji, niech dorobią w nich kolorowego FIS-a. To taki pomysł. Można by grupowo, tylko adres jakiś by się przydał. Proszę o odzew i pozdrawiam.
Allroad
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
Zedii teoretycznie tylko polift - sprawdzałem podglądając połączenia na zdjęciach liczników i bierze info z szyny can.
Mój ecu komunikuje się już z licznikiem po can ( spalanie na przykład ) czyli powinno działać ale jedynym problem może być na przykład temperatura zewn. ( W polifcie klimatronik jest już na can )
Może będę kiedyś coś z tym fisem to będę zdawał relację ale to najwcześniej koniec roku
Mój ecu komunikuje się już z licznikiem po can ( spalanie na przykład ) czyli powinno działać ale jedynym problem może być na przykład temperatura zewn. ( W polifcie klimatronik jest już na can )
Może będę kiedyś coś z tym fisem to będę zdawał relację ale to najwcześniej koniec roku
wszystko juz działa
https://www.qmatis.com/pl/
[ Dodano: 2017-03-29, 23:50 ]
wszystko juz działa
ps. do ruska od kolorowego fisa tez pisałem narazie cisza brak odzewu niby 200euro kosztuje ale narazie nic wiecej nie wiem
[ Dodano: 2017-03-29, 23:50 ]
wszystko juz działa
ps. do ruska od kolorowego fisa tez pisałem narazie cisza brak odzewu niby 200euro kosztuje ale narazie nic wiecej nie wiem
na stronie tak ma ale na forum pisali ze i w eurosach i dolcach chce w granicach 200-250
[ Dodano: 2017-03-31, 12:14 ]
kontaktu jeszcze nie złapałem ale troche poczytałem i co wiem to pisze
cena:
200 usd lub 190 euro
termin wykonania to około 2 miesiące od zapłaty - wysyłka wliczona w cene
z tego co wyczytałem to już 8 tura z zamówień ( każde to około 50-80szt) teraz będzie nabór na Maj na 9 turę
Oczywiście pisze ze przy większych zamówieniach rabat.
[ Dodano: 2017-03-31, 12:14 ]
kontaktu jeszcze nie złapałem ale troche poczytałem i co wiem to pisze
cena:
200 usd lub 190 euro
termin wykonania to około 2 miesiące od zapłaty - wysyłka wliczona w cene
z tego co wyczytałem to już 8 tura z zamówień ( każde to około 50-80szt) teraz będzie nabór na Maj na 9 turę
Oczywiście pisze ze przy większych zamówieniach rabat.