Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Zewnętrzne źródło video

Elektryka
ODPOWIEDZ
Jorgos
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Jurek
Rocznik: 2016
Moje auto: A6 C7
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 TDI 245KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Diesel

Zewnętrzne źródło video

Post autor: Jorgos » 28 mar 2017, 12:46

Hey,
Pracuję nad pewnym projektem, którym na pewno się z Wami podzielę jak już będę miał cokolwiek działającego, póki co walają mi się wszędzie kable, kabelki, rezystory itd...

Słowem wstepu: projekt ten jeździł ze mną już w poprzednim aucie, teraz tylko "migruje" go do nowego autka ;) Jest to szerokopojęte centrum multimedialne z nawigacją, wsparciem Spotify, nawigacji Sygic (aktualizacja real-time korków, fotoradarów itd...). Pierwsza wersja nadktórą pracuję będzie działała przez AMI (z pełnym wsparciem wyświetlania utworów/playlist itd), więc obrazu nie będzie na MMI, jednak w drugim kroku planuje podłączyć to pod ekran MMI, widzę dwie opcje:
1) przez tuner TV
2) przez "emulatory nawigacji" - z kosztem transportu prawie 1500zł...

Mam MMI 3g, z hdd, joystickiem, stąd pytanie, czy mogę podłączyć bezproblemowo tuner tv analogowy 4E0919146C? Na serwisach aukcyjnych ceny są bardzo atrakcyjne. Powinienem się spodziewać ComponentProtecta?
Czy ktoś może ma namiar na jakiś tansza opcję, może ktoś ma używany i chciałby odsprzedać?
Z góry dzięki za jakieś wskazówki, namiary, podpowiedzi ;) Za pewne nie jedna osoba już podpinała tego typu urządzenia. Spotkałem pare tutoriali, nawet tu, ale wszystkie bylo do przed liftów, ja mam polifta i stąd moje wątpliwosci :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja