Co powiecie nt ceny jaka mi krzykneli za ori termostat w aso audi : 733 zl brutto + zwrot starego do 2 dni...
Gdzies wyczytalem ze termostat warto kupic ori bo pozniej jest spokoj niz wsadzac zamiennik i po kilku tys km znowu grzebac przy aucie i wymieniac - zwlaszcza ( tak czytalem ) ze roznica w cenie nie jest duza...
To niewiem teraz czy gosc sie w aso pomylil, w co watpie czy mi sie cos pomieszalo.
Wahler kosztuje 70zl.
[ANK 4.2 340 KM] Termostat ORI vs WAHLER / GATES
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Heh no to musze to sobie z nim wyjasnic.
A co Gosia powiesz o wahlerze? Nie chodzi o te 100zl roznicy jesli mowisz ze ori 170 kosztuje, ale pytam z ciekawosci bo mechanik sie upiera ze wahler czy gates tez bedzie jezdzic do konca...
Mam jeszcze pytanie przy okazji tematu o aso; co zamowic poza zestawem rozrzadu ? Czytalem ze warto zakupic w aso sruby z podkladkami trzymajace walki
+ podkladki (pletwy) ustalajace walki.
Zna ktos nr czesci czy nazwy ktorymi mozna zarzucic w aso ?
A co Gosia powiesz o wahlerze? Nie chodzi o te 100zl roznicy jesli mowisz ze ori 170 kosztuje, ale pytam z ciekawosci bo mechanik sie upiera ze wahler czy gates tez bedzie jezdzic do konca...
Mam jeszcze pytanie przy okazji tematu o aso; co zamowic poza zestawem rozrzadu ? Czytalem ze warto zakupic w aso sruby z podkladkami trzymajace walki
+ podkladki (pletwy) ustalajace walki.
Zna ktos nr czesci czy nazwy ktorymi mozna zarzucic w aso ?
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Wahlera kupisz zarówno w ASO jak i w motoryzacyjnym, ale...... już nie raz było tak, że te wahlery z motoryzacyjnego padały a z tymi z ASO nic się nie dzieje. Ja brałam z ASO, mam przejechane ok. 60tkm i wszystko z nim ok.
Gates do S6 strasznie wysoko puszcza. O ile w zimie to nie problem, to w lecie nie bardzo.
Gates do S6 strasznie wysoko puszcza. O ile w zimie to nie problem, to w lecie nie bardzo.