Dystanse jakie do Felgi 8,5 opony19 255 40 ET45
Dystanse jakie do Felgi 8,5 opony19 255 40 ET45
≥witam koledzy jakiej grubośći dystanse mogę założyc do powyższych kółek? Chcę żeby były na równo z blotnikami i żeby nie obcieralo nic. Patrzyłem na 12mm eibach tylko nie wiem czy nie za wąskie będą.. Pozdrawiam
Dzieki
Re: Dystanse jakie do Felgi 8,5 opony19 255 40 ET45
zerknij na może dystanse Dystom, wiele osób je poleca nie tylko za ceny ale głównie za jakość.zabolek pisze:Patrzyłem na 12mm eibach
Widzę że do C7 mają min. 13mm i opisują je jako 66,5mm
Ludzie sprzedają felgi nawet z mniejszym ET np DEEX od nas z forum, więc chyba się da
oem-felgi-audi-20-5x112-vt87111.htm
Możesz od niego uderzyć i zapytać czy ma jakieś foty
oem-felgi-audi-20-5x112-vt87111.htm
Możesz od niego uderzyć i zapytać czy ma jakieś foty
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dawid
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2008
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 AQD 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
zabolek, ty w tym MK przy M1 mieszkasz? Szkoda ze nie obczailem wczesniej bo sprzedalem S5 kola z Et 32 , opona 255/35r19 . Tak to bysmy mogli przymierzyc i zobaczyc co i jak.
Jak chcesz to mam swoje ET 48 na oponie 225/35r19 tylko ze ja mam C6. Mozemy sie spiknąć i sobie zalozysz na strone moje i zobaczysz.
Też są 8.5J wiec na podstawie ET bedziemy mieli mozliwosc oceny ile jeszcze na zewnatrz musisz wyciagnac potencjalna nowa felge:)
Jak co to zapraszam (Dunstable).Mam kompa z kablem, narzedzia i lewarek 'pieska'.
Jak zainteresowany to pisz na PW po numer.
Pozdro
Jak chcesz to mam swoje ET 48 na oponie 225/35r19 tylko ze ja mam C6. Mozemy sie spiknąć i sobie zalozysz na strone moje i zobaczysz.
Też są 8.5J wiec na podstawie ET bedziemy mieli mozliwosc oceny ile jeszcze na zewnatrz musisz wyciagnac potencjalna nowa felge:)
Jak co to zapraszam (Dunstable).Mam kompa z kablem, narzedzia i lewarek 'pieska'.
Jak zainteresowany to pisz na PW po numer.
Pozdro
Mody:
HBA
Lane assist
Klapa z pilota
Kodowania zegarow
VZE w trakcie
I cos bym pewnie jeszcze znalazl:)
HBA
Lane assist
Klapa z pilota
Kodowania zegarow