czy masz pomysł na taką listwę ale bez tych odbłyśników z audi ?
jakiej mocy jest ta cała listwa

Nie bedziesz mial chlopie czasu na skonczenie wszystkich zamowien. Dopracuj i pochwal sie efektem. Mozesz podrzucic cene na PW (regulamin).HiRide pisze:wszystko zalezy od zainteresowania potencjalnych nabywców takich modułów.
Nt kosztów juz napisalem.sawiksaw pisze:ile byś sobie liczył za taki moduł
czy masz pomysł na taką listwę ale bez tych odbłyśników z audi ?
jakiej mocy jest ta cała listwa?
Jak modul wyladuje w lampie to na pewno pokaze efekt.Jak napisałeś-całość wymaga dopracowania. Najgorsze chyba już za mną.Screw pisze:Nie bedziesz mial chlopie czasu na skonczenie wszystkich zamowien. Dopracuj i pochwal sie efektem. Mozesz podrzucic cene na PW (regulamin).HiRide pisze:wszystko zalezy od zainteresowania potencjalnych nabywców takich modułów.
Ja bede zainteresowany. Moje lampy sa wlasnie skladane na poliftowych juz z wymieniona plytka na cree ale tylko zimna biel. Kierunek mam oryginalny.
Na stół potrzebny pacjent C6 a Ty masz C7 raczejMaTyS pisze:No ja chętnie ale niestety mam po "małym" lifcie Bi skrętne ale bez diod, to cię chyba nie ratuje
Czyli nie do A6.. Fajnie jakbys tutaj wkleil linka abysmy wszyscy mogli zobaczyc co to za moduli do czego sluzysawiksaw pisze:widziałem takie moduły w sprzedaży
nie powiem ci dokłądnie ale chyba 8 czy 12 sekcji
jakieś 140 zł za szt
poszukaj![]()
ale sam moduł -- bez listwy itp
W jaki sposob to podlaczyc pod listwe z diodami żółtymi i bialymi na osobnych obwodach?sawiksaw pisze:ty chcesz zrobić wkład dedykowany do danej lampy
a to jest moduł uniwersalny
http://imex.elektroda.eu/galeria/index. ... i-3-kanaly