![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
na wstępie chciałem się przywitać z całą załogą forum

a po wstępie ? zaprezentować swoje auto i dołączyć do grona

Tak więc stałem się właścicielem Audi, nigdy specjalnie nie ciągnęło mnie do tej
marki zwłaszcza że jestem użytkownikiem marki Lexus oraz posiadam 2 modele.
Z racji tego że mieszkam na totalnym zadupiu w Norwegii i po przeżyciu pierwszej zimy
stwierdziłem że trzeba sobie ułatwić życie, oczywiście rozpocząłem poszukiwania 4x4 i z racji użytkowania aut japońskich szukałem subaru itp, ale pewnego wieczoru przeglądając ogłoszenia pojawiło się audi 5km ode mnie, Quattro, LPG tak więc stwierdziłem że warto było by zobaczyć, zwłaszcza że znajomy kiedyś miał Audi 100 w Quattro i robiło robotę w zime.
Tak więc szybki telefon póznym wieczorem, a następnego dnia Audi było już moje.
Zdjęcia z 1 dnia:
Następnego dnia musiałem się udać przetestować oczywiście napęd :P
Co do stanu auta, zewnątrz auto prezentuje się moim zdaniem bardzo dobrze jak na 96r,
ale i tak musiałem dodać swoje 5 gr żeby przyjemnie się jezdziło, środek auta... ykmm ciag dalszy nastąpi :P Co do elektroniki, wszystko sprawne, nawet klima działa

i tego samego dnia udałem się w podróż do Norwegii, Auto mam lekko ponad miesiąc i 4 tys. km za sobą i sprawuje się cały czas dobrze.
Teraz was postraszę trochę środkiem:
tak wiem :shock:
czyszczenie i pranie trwało cały dzień, ale jest teraz lepiej

Fotel kierowcy muszę wyprać jeszcze raz ponieważ nie puściło wszystko no i jak przestanie w końcu lać to zrobię więcej zdjęć wnętrza.
Minął tydzień i postanowiłem poruszyć kolejną kwestię, starego lakieru który wyglądał mniej więcej tak:
tym razem poświęciłem cały weekend by otrzymać następujący efekt:
Jak na razie cały czas pada, a jak nie to auto brudne, tak więc nie mam kiedy zrobić fajnej sesji zdjęciowej w dzień

Na razie tyle, mam nadzieje że nie przesadziłem z przywitaniem i prezentacją auta

Planów jest bardzo dużo, zwłaszcza że auto polubiłem bardzo i jezdzi się również dobrze jak Lexusem, komfort cisza

[/center]