Słabe światło reflektory xenon w Audi A6 C6
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
http://mojedomeny.nazwa.pl/brych/
Rozumiem że tylko i wyłącznie Twoja opcja jest tą właściwa :D
Ale akurat nie muszę Ci się tłumaczyć bo forum nie jest po to,ważne że u mnie działa i to bardzo dobrze
Pozdrawiam
Ale akurat nie muszę Ci się tłumaczyć bo forum nie jest po to,ważne że u mnie działa i to bardzo dobrze
Pozdrawiam
- mat695
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Mateusz
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Pomijając komentarz o tym czyja opcja jest właściwa, to masz zrobione tak jak pisał ktoś wyżej. Oddałeś swoje a dostałeś czyjeś regenerowane. Oczywiście, że musi to działać., tylko zwróć uwagę, że zostawiłeś soczewki i żarniki, bo wątpię żebyś zrobił coś więcej za tą cenę. Ja natomiast robię pełny serwis reflektorów na oryginalnych podzespołach. Różnica w cenie musi być, ale przypuszczam też, że i efekt.Maciek1995 pisze:http://mojedomeny.nazwa.pl/brych/
Pozdrawiam
Tobie pasuje jak świeci na tyle, że wszystko widzisz.
Mi pasuje, jak świeci tak jak fabryka chciała.
-
- Forum Audi A6 / A7
Jakbyś czytał ze zrozumieniem to byś doczytał się ze soczewki również mam drugie bo moje były już jak mleko
Tak samo skoro dostajesz oryginalne podzespoły z używanych reflektorów to skąd wiesz ile one maja już przebiegu pokazuje Ci to gość który ci to wykonuje ?watpie...ale niech będzie po Twojej stronie czuj się z tym lepiej :D Widocznie widzę niektórzy jeszcze nie dorośli skoro kłócą się o takie gówna za przeproszeniem
Pozdro o bez odbioru
Tak samo skoro dostajesz oryginalne podzespoły z używanych reflektorów to skąd wiesz ile one maja już przebiegu pokazuje Ci to gość który ci to wykonuje ?watpie...ale niech będzie po Twojej stronie czuj się z tym lepiej :D Widocznie widzę niektórzy jeszcze nie dorośli skoro kłócą się o takie gówna za przeproszeniem
Pozdro o bez odbioru

-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Kontakt mailowy strasznie kiepski...
Napisałem z pytaniem o cenę, podałem markę,model,rocznik,typ żarnika , no wsio co potrzeba.
Gość odpisał z prośbą o zdjęcie, odpisałem że nie posiadam, nie rozbierałem lampy, zapytałem się jakich jeszcze danych potrzebuje by mi odpowiedzieć, cisza dwa dni.
Napisałem maila jeszcze raz, to mi odpisał że nie ma takich odbłyśników, i po kłopocie...
Pomogłem?
Kliknij POMÓGŁ, niby nic, a reputację buduje.
Kliknij POMÓGŁ, niby nic, a reputację buduje.
-
- Forum Audi A6 / A7