Audi A6 C5 odpala i gasnie
Audi A6 C5 odpala i gasnie
Witam. Mam taki problem gdyż dzisiaj gdy chcialem odpalic swój samochód jak gdyby nigdy nic odpalił i po sekundzie zgasł. Zdziwiłem sie troche ale próbuje znowu odpalam i to samo. Mysle sobie immobilizer wysiadam zamykam otwieram, odpalam i d...
Po kilkunastu próbach odpiolem klemy ale dalej bez zmian. No to wchodze na forum troche poczytalem i obdarowany nowa wiedzą próbuje znowu, ale nici z tego. Do tego nie pali mi sie kontrolka od immo co jest dziwne bo tematy ktore przeczytalem prawie wszyscy wspominali o migajacej kontrolce immo
Co sie moglo stac?
Bardzo zastanawia mnie ze komputerek ktory pokazuje temp.,niektore kontrolki i przed kazdym odpaleniem "OK" w ogole sie nie zapala ale kontrolki na blacie i reszta elektroniki (szyby dmuchawy itp) dziala bez zarzutu.
Ktoś ma jakiś pomysł co mogło paść?
Po kilkunastu próbach odpiolem klemy ale dalej bez zmian. No to wchodze na forum troche poczytalem i obdarowany nowa wiedzą próbuje znowu, ale nici z tego. Do tego nie pali mi sie kontrolka od immo co jest dziwne bo tematy ktore przeczytalem prawie wszyscy wspominali o migajacej kontrolce immo
Co sie moglo stac?
Bardzo zastanawia mnie ze komputerek ktory pokazuje temp.,niektore kontrolki i przed kazdym odpaleniem "OK" w ogole sie nie zapala ale kontrolki na blacie i reszta elektroniki (szyby dmuchawy itp) dziala bez zarzutu.
Ktoś ma jakiś pomysł co mogło paść?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jakyb
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Koledzy dzisiaj wsiadam do swojej laleczki a ta pali jak gdyby nigdy nic. I zauwazylem ze teraz kontrolka od imo normalnie zapala sie po wlaczeniu zaplonu a podczas tej mojej " awari " wogole zie nie zapalala.
Dzieki wszystkim za pomoc mam nadzieje ze to tylko jednorazowy foch 😂
Ps. No u nas w Wietnamie to sie czesci z gliny lepi 😋
Dzieki wszystkim za pomoc mam nadzieje ze to tylko jednorazowy foch 😂
Ps. No u nas w Wietnamie to sie czesci z gliny lepi 😋
-
- Forum Audi A6 / A7