[A6 C6] końcówki wydechu..które?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzesiek
- Rocznik: 2016
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 TFSI 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
Ooo, to rzeczywiście mnie zdziwiłeśkrzysiek-lex pisze:I tu cię zdziwię, to są 90. Jeszcze emblematy z klapy wek, bo to trochę dziwnie wygląda.... takie kominy, ryczy dość głośno a na klapie 3.0 tdi

Ja mam 90 rs ultera, ale nie mogę się zabrać za założenie. Chyba wezmę brzeszczot któregoś dnia, obetnę obecne końcówki i na obejmę zaciskową założę ultery

Pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Jak lekko je cofne to dam foto.
Te końcówki są proste, nie ścięte, więc może dlatego wydają się większe. Tych bym nie założył bez wywalenia tłumików bo końcówki są dość długie i poprostu nie zmieściły by się.
Za końcówkę ultera trzeba dać średnio 120 zł, a ja w tej cenie kupiłem te dwie...
Vikus, też się zbierałem i zbierałem, i pewnie gdybym teraz tego nie ogarnął to pewnie i do lata by mi zeszło..
Te końcówki są proste, nie ścięte, więc może dlatego wydają się większe. Tych bym nie założył bez wywalenia tłumików bo końcówki są dość długie i poprostu nie zmieściły by się.
Za końcówkę ultera trzeba dać średnio 120 zł, a ja w tej cenie kupiłem te dwie...
Vikus, też się zbierałem i zbierałem, i pewnie gdybym teraz tego nie ogarnął to pewnie i do lata by mi zeszło..