Pneumatyka a6 c6 2005r 3.0TDI
Pneumatyka a6 c6 2005r 3.0TDI
Witam, mam problem. Ostatnio miałem problem z akmulatorem...wyładował sie do konca. Dzis zaówazyłem że ciągle świeci mi zółta kontrolka z zaiweszenia. wszytko działa lecz ona mnie drażni. Co może być nie tak? Czy jest się czzegoś bać?? Pozdrawiam
Nima.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Mateusz
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDYA 239KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Jeśli pali się kontrolka, to raczej jest coś nie tak
. Wydaje mi się, że dopiero co kupiłeś auto i nie wiesz co i jak
. Musisz znaleźć kogoś kto ma kabel diagnostyczny, najlepiej VCDS, i sprawdzi Ci błędy, które zostały zapisane w sterownikach/modułach auta. Nie polecam programów, które obsługuje wszystkie marki, ponieważ czasami pokazują bzdury
. Najlepiej jakbyś wrzucił tutaj cały raport, który zostanie wygenerowany przez VCDS. Wtedy będzie można coś więcej powiedzieć, ponieważ jeśli pneumatyka działa, a pojawia się kontrolka, to znaczy, że może być problem, który występuje sporadycznie, ale nie zakłóca pracy zawieszenia.
Po drugie popraw dane w opisie, ponieważ nie widziałem jeszcze silnika ASN w dieslu
.

![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)

Po drugie popraw dane w opisie, ponieważ nie widziałem jeszcze silnika ASN w dieslu

Było tak: aku się kończył, kupiłem nowy, został wymieniony, zakodowany. Wyjechałem za granicę, zostawiłem włączone DVD na noc, aku się wyczerpalo, zapalilem go na kablach zaplonowych za pomocą drugiego auta wszytko było ok to było wczoraj. Dziś zapalam jadę i patrze świeci kontrolka z pneumatyczne żółta.....
Nima.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Przemysław
- Rocznik: 2012
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 360KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: DSG
- Paliwo: Diesel
jak coś wcześni nie znajdziesz to zajedź do Chorzowa to podepniemy kompa 

Ochrona komponentu online, także zdalnie.
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH